shopping

Van rajtad sapka? – Budapesti sapikörkép 10.000 forint alatt magyar tervezőktől

Szerzők

  • Rothman Gabriella

2018. 11. 23. 12:43

A zimankós reggeleken már nem csak meleg kabátokra, de fejfedőkre is szükségünk lehet. Összeszedtük azokat a designerket, akik meleg, puha és vagány darabokat készítenek, nagyon baráti áron.

Fotó: Sapivan

Sapivan

1/6

Címkék

Nedjalkov Iván négy éve köt sapkákat. Eleinte ugyan csak a maga számára, de aztán, ahogyan nőtt az érdeklődők köre, már nevet is kellett adnia az organikusan bővülő sapekuniverzumnak. A vidám színekben és ezerféle változatban kapható pomponos darabok mindegyike kézzel és sok szeretettel készül, és ahogy Iván írja: "boldogan kötök a színes sapkákkal rést a tömegtermelésbe". Úgy legyen!

Fotó: Touch Me Not Clothing

Touch me not clothing

2/6

Címkék

Az egyik kedvenc környezettudatos márkánk kizárólag GOTS minősítésű, azaz magas minőségű, megfelelő körülmények között előállított, káros vegyszerektől mentes biopamut alapanyagokból dolgozik. A téli sorozatban a pulcsik mellett kedves uniszex sapkák is helyet kaptak, melyek jelenleg szürke és füge színekben kaphatók, de már készülnek a mustár és a mályva verziók is!

Fotó: Ëviköt

ëviköt

3/6

Címkék

Katona Évi a kommunikációs karriert cserélte le a kötésre, ami eleinte – ahogy az lenni szokott – csak egy hobbi volt. Az ëviköt egyedi, kézzel készített termékei közt megtalálod a kesztyűket, a sapikat, a sálakat, a vicces Nagysága Line fejpántokat, sőt a nyolcvanas évek ikonikus lábszárvédőit is, és ha Évinek van rá ideje, időnként fel-felbukkan egy-egy pulcsi is.

Fotó: We Love Budapest

Non+ Showroom

4/6

1126 Budapest, Dolgos utca 2.

Több infó

Címkék

Az egyszerű, sportos, ugyanakkor merész darabokat kínáló márka a szezonális kollekciók mellett egy Basic vonalat is visz, amelyben a legnépszerűbb darabok találhatók. Ebbe a sorba tartoznak a NON+ sapkák is, amelyek rugalmas, strapabíró, pihe-puha tapintású, matt hatású pamutból készülnek és fekete, fehér, szürke és piros színben érhetők el.

Fotó: ZIA

ZIA

5/6

Címkék

Csizmazia Anett szerelemprojektre, a ZIA nem csupán egy divatmárka, de egy olyan inspirációs platform is, ahol a tervező a várost járva és lakóit figyelve alakítja ki a kínálatot. A ruhák mellett a kiegészítőkre is odafigyel, amelyek között nagy örömmel fedeztük fel az usánkákra „hajazó” műszőrme fejfedőt, amely nem csak szupermeleg, de vagányságot is csempész bármilyen szettbe.

Fotó: Sixfeet Dog Design

Sixfeet dog design

6/6

Címkék

Mint ahogy a hat lábra utaló neve is jelzi, Arany Saci márkája a kutyára és gazdájára egyfajta egységként tekint. A termékpaletta folyamatosan bővül, így a négylábúaknak szánt nyakörvek es pórázok mellett már pulcsik, táskák és sapkák is megtalálhatók a felhozatalban. A klasszik beanie fazonú darabokon stílszerűen egy szimpatikus kutyus feszít, ami egyébként a brand logója is egyben.

Hasonló tartalmak