gasztró

szerkesztés

Ülj ki és szurkolj! – A legjobb szabadtéri foci Eb-néző helyek

Szerzők

2012. 06. 08. 16:31

A Player.hu és a We Love Budapest bemutatja a főváros 10 legjobb kiülős szórakozóhelyét, ahol nem mellékesen még a focimeccseket is nézheted a haverokkal.

Budapest Park

1/9

1095 Budapest, Soroksári út 60.

Több infó

Címkék

A az Isten is a meccsnézésre teremtette. A Soproni Dóm eleve azért született, hogy közvetítéseket nézhessünk benne, amolyan aréna módszerrel. Ha pedig vége, és nyert a csapatunk, akkor még mindig maradhatunk bulizni, a héten ráadásul ingyenesek a programok, szóval még csak a belépővel sem kell bajlódnunk.

Dürer Kert

2/9

1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.

Több infó

A az utóbbi évek egyik legnépszerűbb pesti szórakozóhelye. Fiatalos stílusa miatt, főleg a 18-25 közötti korosztályt vonzza. Rengeteg élőzenés koncert, hajnalig játszó electro DJk várják a bulizó tömegeket. Nyáron kinyit a murvás kert, ahol a kellemes asztalnál-ücsörgés sokakat kicsábít a szabadba. A kinti színpadon is gyakran szerveznek koncerteket, a társaság gyakorlatilag bárhol táncra perdül, ahol szól a zene. A hely egyetlen hátránya, hogy viszonylag kiesik a belvárosi, még inkább a budai arcoknak, így ha egyszer felkerekedik az ember azt jobb előre elhatározni.

Szabadság tér

3/9

1054 Budapest, Szabadság tér

Több infó

Címkék

Köztudott, hogy jó meccsnézős helyet találni a foci EB-hez az egyik legnagyobb kihívás – legalábbis szurkolói oldalról nézve. Azonban a telepített óriáskivetítő előtt több mint háromezer ember nézheti a Foci EB meccseit. A sörpadon ücsörgés is kellemes élményt nyújt, de lent a füvön van az igazi meccsnézős hangulat. A lényeg, hogy a Belvárosi Foci Mozi eseményen mindenki igazi stadion élményt élhet át, ahelyett, hogy a nappalijában egyedül ülve egy dobozos sört szorongatna.

Fotó: Tópart Budapest

Városliget

4/9

1146 Budapest, Városliget

Több infó

Címkék

Egy hely a szórakozni, szurkolni, kikapcsolódni vágyóknak. Itt pár perc alatt laza nyaralóvá válhatsz, ha nincs időd leugrani a Balcsira! A tóPart mindenre jó: romantikus vacsorára, meccsnézésre a haverokkal, hekkezésre, de vízparti napozásra is a . Borbár, kávézó, vacsorázási lehetőség a tóparton, csónakázás, Olimpia, Foci EB, szurkolási pont 24 nm-es led falon és rengeteg tévén elszórva a területen.

Fotó: Anker't

Anker't

5/9

1061 Budapest, Paulay Ede utca 33.

Több infó

Címkék

Az tesója a Paulay Ede utcában. 800 fős szórakozóhely, elképesztő kialakítással. Az első, nagyobbik udvarban található a pult és a tánctér, a hátsó kisebbik meg a homokos tengerpart. Igen, mindkettő szürreális, mivel eddig kerthelyiségben még nem volt igazi tánctér és a pesti beach fogalmát sem sokan ismerik. A kis, hátsó udvarban homokot rugdoshatunk a sirályhangokra és óceán kivetítőre. A táncparketten viszont a kritikus bulidecibelt átlépve sikítozhatunk. Nappal étel, ital, grill, zöldség, strandfoci, meccs, koktél. Éjszaka fények, bítek, egy literes sörök, lények, lounge-ok. És persze kivetítő, és foci Eb orrvérzésig.

Kertem (Átmenetileg zárva)

6/9

1146 Budapest, Olof Palme sétány 3.

Több infó

Igazi nyárias hely a szívében. Napközben a családosoknak, pároknak, és a parkban sétálóknak kedvez, esténként a fiatal bicikliseknek, és mindenkinek, aki meginna egy jó korsó sört, egy kis bort vagy pálinkát. Hangulatos környezet lampionokkal, szép kert, és fesztelen személyzet.

Kobuci Kert

7/9

1033 Budapest, Fő tér 1.

Több infó

Címkék

“Eszem-iszom, dínom-dánom” a belvárosban! A 2005 nyarán, a Kapolcsi Művészetek Völgye Fesztivál keretein belül debütált, azóta pedig megnyitották 2009-ben a budapesti Kobuci Kertet is, Óbudán. A Kapolcson megszokott fesztiválhangulatot a népzenei vonal megtartása mellett egyéb műfajok igényes zenei produkcióival garantálják.

Fotó: Kuplung

Kuplung (bezárt)

8/9

1061 Budapest, Király utca 46.

Több infó

Címkék

A Budapest egyik igazi kuriózuma. A , a város legjobb designboltjaitól nem messze, biztosan nem számítanál egy ilyen helyre. Egy régi belső udvaron, egy egész évben üzemelő, telegraffitizett, vérbeli underground helyet találsz. Egyedi atmoszféra és romkocsma-világ öreg kanapékkal, fotelekkel és alternatív belsővel.

Fotó: Krisztián Bódis/Budapest Images

Akvárium Klub

9/9

1051 Budapest, Erzsébet tér 12.

Több infó

Az , és az azt körülvevő a legnagyobb és talán legismertebb találkozóhely a városközpontban. Minden éjjel fiatalok ezrei gyűlnek itt össze, iszogatnak és beszélgetnek a parkban vagy a klub lépcsőin. Az Akvárium Klub több mint egy bár, egy igazi kulturális központ számos programmal, a kommersztől a szubkulturálisig. Egy hely, ahol mindig akad egy jó koncert, kiállítás, vagy bármilyen más előadás, barátságos hangulatú, kiemelten központi helyen.

Még több meccsnézésre és pasis tartalomra vágysz? Olvass tovább a Player.hu-n!

Hasonló tartalmak

Admin mode