gasztró

szerkesztés

Tippek céges karácsonyi buli szervezéséhez

Szerzők

2015. 12. 01. 1:00

Remélhetően jobban fog sikerülni a 2015-ös céges karácsony, mint anno Bridget Jonesnak, ehhez azonban sok együttállás szükséges. Például egy szuper helyszín, ahol nincs feszengés, hiszen az egész éves hajtás után jóleshet a lazítás – legyen szó egy komplett vacsoráról vagy akár egy színvonalas borestről. Ha még nem fogtatok hozzá a céges karácsony szervezéséhez, van pár tippünk, hogy kik segíthetnek nektek. Javasoljuk, hogy igyekezzetek, hiszen alig több, mint három hét maradt, hogy minden karácsonyi teendőt letudjatok idejében.

Fotó: Juhász Norbert - We Love Budapest

VakEgér Tőzsdekocsma

1/3

A Paulay Ede utca megújult különterméről nem is olyan régen írtunk már. 40-45 fős csapatoknak lehet ideális a saját DJ-pulttal és bárpulttal ellátott klasszikus pubhangulatú helyiség. A kötöttebb, ültetett vacsora helyett az ételek is a lazább vonalat képviselik, mint például a kacsaburger tortilla chips körítéssel. Fontos, hogy a céges bulira nem muszáj saját DJ-t vinni, a pultban minden adott ahhoz, hogy például a telefonokat a hangrendszerhez csatlakoztassuk. Őszintén, létezik szórakoztatóbb egy mámoros kézműves YouTube diszkónál?

VakEgér Tőzsdekocsma
1061 Budapest, Paulay Ede utca 2.
Facebook

Fotó: Juhász Norbert - We Love Budapest

Apropó

2/3

1077 Budapest, Király utca 39.

Több infó

Címkék

A belváros egyik legújabb tapas és borbárját a Kis diófa és a Király utca sarkán találjuk. Enteriőrje vagány, mégis pár perc alatt igazán otthonosan érezhetjük magunkat. Érdemes az egész bárt kibérelni a céges eseményre, ide körülbelül 60 embert lehet leültetni kényelmesen. A borkínálat nagyon széles, többnyire kisebb, kuriózumnak számító magyar borászatok legszebb tételeit, illetve néhány olasz bort és proseccot találunk a borlapon. Mivel tapasokkal foglalkoznak, érdemes például egy 4 fős asztalnak 5-6 féle finomságot rendelni (ajánljuk például a kocsonyát, a vajas garnélát és a kacsacombot céklapürével), hiszen több tányérból együtt kóstolgatni mindig jó kis csapatprogram.

Fotó: Balkányi László - We Love Budapest

Déryné Bisztró

3/3

1013 Budapest, Krisztina tér 3.

Több infó

Címkék

Buda egyik kedvenc bisztrója is felkészült a karácsonyi céges bulikra: külön Facebook eventet is létrehoztak ezen alkalomból. Szerintünk a Déryné fényei, hangulata és lokációja miatt különösen ideális karácsonyi megmozdulásokra, céggel, barátokkal, sőt akár népesebb számú családdal is. Nagyon finom a forralt bor, a fogások között pedig a konfitált kacsacomb és az angus steak is több, mint meggyőző. 12 főtől akár 120 főig vállalják a karácsonyi céges bulikat.Nevessetek sokat egymással és egymáson, tegyétek még maradandóbbá a karácsonyi bulitokat a Gifie fotó-és gifautomatával (x)

Hasonló tartalmak

Admin mode