shopping

szerkesztés

Táskák tartalommal – kedvenc shoppereink budapesti műhelyekből

Szerzők

  • Rothman Gabriella

2017. 01. 30. 14:18

Bár a szó szerinti fordítás bevásárlótáskát jelent, a szó sokkal inkább a fazonra utal, ami azért jóval több egy egyszerű szatyornál. Olyanokat mutatunk, amelyek bírják a mindennapos strapát, szuperpraktikusak és persze stílusosak.

Fotó: Delka

Delka

1/6

Címkék

A márka főként hátizsákokat és shoppereket kínál, amelyek jellemzően bútortextilből és textilbőrből készülnek kifejezetten az egész napos rohangáláshoz szabott, okosan átgondolt belső elosztással. A kínálatból az egyik kedvencünk a stylist táska, amelynek alapötletét a fotózásokra egy halom holmival érkező stílustervezők elmaradhatatlan kiegészítője adta. A fazon a klasszik shopperek karakterét hozza, de azoknál jóval nagyobb, mégis kicsire összecsomagolható. Kétféle pánttal készül, külön belső rekeszekkel és egy nagy külső cipzáras zsebbel.

WEB
Kapható: saját webshop, Cotton Ball Lights Budapest, FIAN KONCEPT, JUDAS, Monofashion Shop, SCHATZI, Szimpla Design Shop, The Magazine Hotel, wonderLAB
Árak: shopper 19.990 Ft-tól stylist táska 28.990 Ft.

Fotó: Jágity Fanni

plante.

2/6

1075 Budapest, Madách Imre út 8.

Több Infó

Többször írtunk már a vadvirágos lányokról, akiknek egyike korábban egy táskákat kínáló brandet vitt. Így csupán idő kérdése volt, hogy az egyébként egyre több természetes kiegészítőt és tárgyat felsorakoztató kínálatba mikor kerülnek be a táskák is. A szépséges bőrfülekkel készülő pamutvászon tote bag minden részletében természetes: alapanyaga 100% pamut, de jól bírja a mindennapos igénybevételt, szóval viheted piacra, edzésre, de elrejti a laptopod, s ezernyi más, a hétköznapokban nélkülözhetetlen cuccot. Natúr drapp és fekete színekben kapható.

WEB
Kapható: saját webhsop és üzlet
Ára: 8.000 Ft.

Fotó: SERTEES

SERTEES

3/6

Címkék

Mit keres egy hústérkép egy shopperen? TIMEABARTOS és Timrose együttműködésében megvalósult táskasorozat a sertéshez kötődő emlékeinket dolgozza fel meglepően és kreatívan. Az alkotók olyan hívószavakhoz nyúltak, mint a disznóvágás, a kolbász, a szalonna, a laposüveg, vagy éppen a hentesboltok falán lógó, mindannyiunk által jól ismert, a sertés feldolgozását mutató hústérképek. A jól kihasználható shopperek klassz tapintású neoprénből készülnek, és egyáltalán nem csak a piacon tesznek jó szolgálatot!

WEB
Timrose Facebook TIMEABARTOS Facebook
Kapható: saját webshop, FIAN KONCEPT
Árak: shopper: 32.000 Ft. basic shopper (minta nélkül): 22.000 Ft.

Fotó: Make

Make

4/6

Címkék

A speciális festési eljárással készülő táskákra szakosodott Make Design Dark Lines sorozatát a természet, a havas hegyek látványa ihlette. A szériában a hátizsákok mellett a legnépszerűbb fazonok a tote bagek, amelyek – ahogyan a táskák is – mind egyediek, és dekorjuk kézi festéssel és monotípiával készül. A vászonszépségek alapvetően kontrasztos fekete/fehér változatokban kaphatók, de kérésre színes verziók is rendelhetők!

WEB
Facebook
Kapható: Alapdarab Cotton Ball Lights Budapest Le petit design, Magma+ Hungarian Art&Design Mono art & design, The Magazine Hotel
Árak: boltonként eltérő, a tervezői ár 6.000 Ft.

Fotó: GabriellaVeszpremi

GabriellaVeszpremi

5/6

Címkék

Egy ideje már önállóan dolgozó tervező markáns stílusával hamar belopta magát a szívünkbe. Fémes árnyalatokkal, rojtokkal, vágásokkal felturbózott táskái még a legegyszerűbb szetteket is feldobják. Gabi a márkára jellemző vizuális elemek használata mellett nagy hangsúlyt fektet a funkcióra és a praktikumra is. Minden kollekciójában helyet kap egy-egy tote bag, sőt a legújabb sorozat hátizsákjai is oldaltáskává alakíthatók. A kész darabok mellett saját elképzelések szerint megvalósított modellek is rendelhetők.

Kapható: saját showroomban (időpontegyeztetés szükséges: gabriellaveszpremi@gmail.com) FIAN KONCEPT, Rododendron art & design shop, WonderLAB
Árak: 29.500 Ft-tól.

Fotó: Az Esemény Facebook-oldala

Zsófi Hidasi

6/6

Címkék

Egyszerű formák, visszafogott színvilág, érzékeny és innovatív szemlélet jellemzi a márkakollekcióit. Nem kivétel ez alól a Lighten széria sem, amelynek shopperei ellenálló vízhatlan anyagból többféle színben (szürke, fekete, szürkéskék, bordó, barna, kék) kaphatóak. A fekete hevederpántos shopperek mérete 50x42x15cm. Nagy méretüknek köszönhetően egy városi bevásárlókörút elengedhetetlen és stílusos kellékei.

WEB
Facebook
Kapható: saját webshop, Heinrich Alkotói Szint Monofashion Shop Mono art & design wonderLAB
Árak: 8.000-15.000 Ft. (forgalmazótól függően)

Hasonló tartalmak

Admin mode