kultúra

szerkesztés

Nézz filmet a csillagos ég alatt! – 7 budapesti szabadtéri mozi

Szerzők

  • Csáki Csaba

2017. 06. 21. 15:28

Minden évben van nagyjából három hónapunk, amikor az időjárás a legnagyobb eséllyel lesz kegyes hozzánk, és "megengedi", hogy a szabadban mozizzunk. Ehhez a remek nyáresti programhoz ajánlunk 7 választási lehetőséget.

Fotó: Az Esemény Facebook Oldala.

Várkert Bazár

1/6

1013 Budapest, Ybl Miklós tér

Több infó

Címkék

Június 14-től augusztus 30-ig minden szerdán késő este tartja vetítéseit a VárKERTmozi a Várkert Bazár Szárazárok színpadán. A mai magyar filmművészet remekei láthatók angol felirattal; műsoron lesz például a Kincsem, a Délibáb, a Brazilok vagy A martfűi rém. A belépő 2000 forintba kerül, melyből 300 forint levásárolható a helyi street food árusoknál.

Bővebb információ

Fotó: Budakeszi Nyári Kertmozi Facebook-oldala

Budakeszi nyári kertmozi

2/6

Az új közösségi téren az Erkel Ferenc Művelődési Központ szervezésében június 30. és augusztus 25. között péntekenként 21 órától lehet betárazni a kukoricával. Elsőként június 30-án A nagy Gatsby-t nézheted meg. A vetítések ingyenesek, ám az ülőhelyek korlátozott száma miatt regisztráció szükséges e-mailben vagy telefonon.

Bővebb információ

Fotó: MOMKult Facebook-oldala

MOMKult

3/6

Szerdánként 21:00-tól a MOMKult belső, ligetes kertjében zajlanak a vetítések, melyek előtt egy órában akusztikus térzene segít a ráhangolódásban. A mozi 200 forintos regisztrációs jeggyel látogatható, amivel a belső kertben található padokon, székeken, párnákon és a fűben foglalhatsz helyet.

Bővebb információ

Fotó: Budapest Rooftop Cinema

Corvin Club (Bezárt)

4/6

1085 Budapest, Blaha Lujza tér 1-2.

Több infó

Címkék

Az ötödik születésnapját ünneplő Budapest Rooftop Cinemában az idei évad megannyi újítással indult, többek között klasszikusok mellett premierfilmeket is műsorra tűznek. Hétfőnként kultikus filmekre lehet beülni, keddenként kortárs és örökzöld magyar alkotásokra, csütörtökönként francia filmek vannak soron, szerdán és pénteken a már említett premierfilmek. Mindez alkalmanként 900 forintért.

Bővebb információ

Fotó: Fellini Római Kultúrbisztró Facebook-oldala

Fellini Római Kultúrbisztró

5/6

1039 Budapest, Kossuth Lajos Üdülőpart 5.

Több infó

Budapest egyik legbájosabb helyén a Duna partján nézheted a filmeket. Mivel a Római-part egyik kedvencéről van szó, nyárestéken általában telt házzal üzemelnek, azaz nem árt felkészülni a tömegre. Az ingyenes vetítéseket szerdánként tartják 21 óra 15-ös kezdéssel, nagyrészt művészfilmekkel.

Bővebb információ

Fotó: A Kert Bisztro Facebook-oldala

A Kert Bisztró

6/6

1146 Budapest, Thököly út 57/b

Több infó

Címkék

Az A Kert Bisztróban a vacsora mellé plusz szolgáltatásnak számítanak a filmvetítések, így külön belépődíjat nem kell fizetni a mozizáshoz. Asztalfoglalás ellenében ülhetsz be keddenként, általában a hangulathoz illő, könnyed nyári filmekre. A közeljövőben olyan klasszikusokra számíthatsz, mint a Last Vegas, az Adaline varázslatos élete, a Csodálatos Júlia, vagy az Elemi szerelem.

Bővebb információ

Hasonló tartalmak

Admin mode