budapest

szerkesztés

Luxus otthonossággal vegyítve - Apartmanok Budapesten

Szerzők

  • We Love Budapest

2013. 04. 10. 2:00

Szoktatok azon gondolkozni, vajon mi alapján alakul ki a Budapestre érkező turistákban az első benyomás, miután megérkeznek a városba? Bár néhányan már a reptéren határozott ítéletet hoznak, azért a többség biztosan megvárja, hogy legalább a szálláshelyig eljusson, mielőtt bármilyen előjelű véleményt is alkotna.Emiatt is fontos mit kínálunk szállás fronton, úgyhogy megnéztünk közelebbről egy trendi, igényes és eddig csak pozitív visszajelzésekkel bíró megoldást: Apartments Budapest.

Bárhol nem jó

1/3

Címkék

A budapesti lakások rövidtávú kiadásával foglalkozó cég azért jött létre, hogy igényes alternatívát nyújtson azoknak, akik hajlandóak lemondani a szállodák plusz szolgáltatásairól azért, hogy otthonosabb közegben lehessenek. Mindezt úgy, hogy sem a hostelek, sem az apartman házak esetleges rizikóit nem szeretnék bevállalni. A szolgáltatás lényege, hogy egy-egy belvárosi lakást lehet minimum három éjszakára kibérelni, apartmantól függően kettőtől nyolc fő részére.

A lakások teljesen felszereltek, nem csak főzni lehet bennük, hanem például 3D-s tévét nézni is. Jelenleg hét lakással operál az Apartments Budapest, amelyek mondjuk, hogy nem csak a turisták, de a budapestiek szemével is álomhelyeken vannak, öt az Opera közelében, egy a Nádor utcában, egy pedig az Andrássy út egyik emeletes bérházában található.

Számold ki: megéri?

2/3

A lakások között van 40, 60, illetve 100 m²-es is 85, 105, illetve 165 €/ éj áron. Ez az ár módosulhat abban az esetben, ha plusz emberek érkeznek a megadott létszámhoz képest, de ez is maximalizálva van. Olcsóbban lehet kijönni, mintha egy hasonlóan felszerelt hotelszobát vennének ki a főként amerikai, angol, német, orosz, ausztrál, illetve kanadai vendégek, de nyilván a hostelek ajánlataihoz képest luxusról van szó. Az ár egyébként fontos olyan szempontból is, hogy egyfajta szűrőként vigyázzon a lakások épségére, na meg a szomszédokkal való jó viszonyra is.

Luxus és barátkozás

3/3

Amellett, hogy a lakások nagyon szép helyen vannak, és bármilyen irányba is mennek szétnézni, könnyen célba érnek akár tömegközlekedéssel vagy gyalog is a turisták, az is előnye a bérlésnek, hogy a vendégek így kevésbé elszeparáltan, a budapesti lakosok szomszédságában lehetnek akkor is, ha épp pihennek két program között. Ezt sokan annyira értékelik, hogy hosszabb tartózkodás esetén tényleg össze is barátkoznak a nekik szimpatikus lakókkal.

Ők cserébe nem csak az útikönyvek headline-jai közül válogatott témákba avatják be az új tagokat. Persze, erre nem alapoz az Apartments Budapest, több felületen is segítik a vendégeket onnantól, hogy foglalnak, egészen a kulcsok visszaadásáig, így nem is volt a két éves működés alatt egyetlen panasz sem. Ez jó hír, hiszen még Budapestnek is jól jön, ha nem karikás szemmel, vagy épp bosszús hangulatban élik át a látogatók.

Bővebb információt itt találtok az apartmanokról!

Hasonló tartalmak

Admin mode