shopping

szerkesztés

Last minute ajándéktippek 5.000 forint alatt magyar dizájnerektől

Szerzők

  • We Love Budapest

  • Rothman Gabriella

2018. 12. 17. 13:22

Idén is elkészítettük a WLB ajándékajánlóját: felkutattuk, mivel készülnek a hazai tervezők az ünnepi szezonra, s összeszedtük a kedvenc dizájnajándékainkat. Sorozatunk utolsó részében megmutatjuk, hogy tervezői tárgyakat már nagyon barátságos árakon is találhatsz!

Fotó: Kontor Enikő

Kontor Enikő vázácskák

1/10

Címkék

Az egyesével és csoportba rendezve egyaránt kedves látványt nyújtó kerámiák fatüzeléses kemencében készülnek, csodaszép mázakkal. Nem lesz könnyű választani, mert az apró hangulatfokozókból nincs két egyforma!

Fotó: Bublab

Bublab növénydekorok

2/10

Címkék

Bubla Ágnes rengetegféle üvegkertet, léggyökeres növényekből pedig koszorúkat és fém függőket formál. A karácsonyhoz legjobban az átlátszó üvegekbe zárt mininövénykés karácsonyfadíszei passzolnak.

Fotó: Klement Csaba Kitűzők

Klement Csaba-kitűzők

3/10

A népszerű grafikus illusztrációi sokunk kedvencei. Vonalrajzos figuráit már nemcsak monitoron vagy bögrén élvezheted, de kitűzők formájában is magadra tűzheted.

Fotó: Lys

Lys karácsonyi gyertyák

4/10

Címkék

A két karácsonyi gyertya nem csupán nevében – The Nutcracker és az Under the Mistletoe – de illatában is az ünnepi hangulatot tükrözik. Az előbbi egy fűszeres, meleg illatkeverék, a másik pedig a fenyőfa friss, természetes illatát csempészi a négy fal közé.

Fotó: Myskin

myskin With Love ajándékcsomagok

5/10

Címkék

100%-ban természetes anyagokból készülő tubusos kiszerelésű kéz- és arckrémek, valamint ajakápolók különböző kombinációit rejtik a tasakok, amelyek nemcsak apró ajándéknak jók, de szuper praktikusak is a hideg téli napokon.

Fotó: Shamo Bags

Shamo Bags fa evőeszközök és tányérok

6/10

Címkék

Szinte örökéletű darabok, amelyekkel egy kicsit másképp is belophatod az otthonodba a természetet. Segítségükkel kiválthatod az eldobható műanyag társaikat, szóval ez tényleg környezettudatos ajándék!

Fotó: Malinovka

Malinovka asztali tervező és határidőnapló

7/10

Címkék

Naptárak az asztalra és a táskádba. A fenyőerdős vagy esőcseppes TO DO notepad a heti teendők feljegyzésére és áttekintésére alkalmas, ugyanakkor egérpadnak is használható, míg a csodaszép határidőnaplókba bárhol és bármikor írhatsz vagy jegyzetelhetsz.

Fotó: Nebouxii

Nebouxii zoknik

8/10

Címkék

Budapest legmenőbb és legszínesebb zoknimárkája a legegyszerűbb szettet is feldobja. A vagány színeken és mintákon túl még egy kis extra csavar, hogy számos modell felemás kivitelben készül.

Fotó: Jágity Fanni

Wild Flower Bar képeslapok és plakátok

9/10

Címkék

A slow vonalban gondolkodó virágos lányok több – a márka képi világára jellemző – stílusban és tematika szerint készítettek klassz matt papírra nyomott saját kezűleg stylingolt fotó sorozatokat.

Fotó: KarlaLina Jól-lét Napló

KarlaLina Jól-lét Napló

10/10

Címkék

90 napnyi üres oldal, ahol olyan dolgokat naplózhatsz, mint az étkezések, a mozgás, az alvás, mindezek ideje, minősége, sőt azt is, hogy mennyi egészséges ételt fogyasztottál, milyen hangulatod volt az adott nap, mennyit stresszeltél.

Hasonló tartalmak

Admin mode