kultúra

szerkesztés

Kvíz, pop-corn, Saul fia – 5 Oscar-néző buli vasárnapra

Szerzők

2016. 02. 24. 14:07

Az idei Oscar-gála a Saul fiának köszönhetően más lesz, mint a többi: Nemes Jeles László filmje, mint tudjuk, a díjra jelöltek között van, így nem meglepő, hogy vasárnapról hétfőre virradóra Budapesten több helyen szerveznek közös gálanéző bulikat kvízzel, pop-cornnal, beszélgetésekkel és egyebekkel. Ajánlunk ötöt.

Oscar-nap a Toldiban

1/5

Mindjárt egy kakukktojással indítunk, mert magát a díjátadót nem adják, ellenben az egész napot az Oscarnak szentelik a Toldiban: a gála előtt jelöléssel bíró filmeket vetítenek, köztük a moziforgalmazásba nem kerülő Anomalisa című animációt. Bónusz, hogy Oscar-kvíz is lesz az előtérben!

Hol? Toldi mozi
Mennyiért? 1500 Ft
Bővebben

And the Oscar goes to

2/5

A Budapest Secret Cinema és a Filmtekercs Fényportál harmadik alkalommal szervezi meg közösen az Oscar-díjátadó bulit. A tavalyi évhez hasonlóan idén is az AnKERT biztosítja a helyet, DJ Panda a zenét, a QuizNight.hu pedig az izgalmas játékot. Az eseményre hangolódva, stílszerűen egy Oscar-várományos filmet tekinthettek meg, ráadásul egy olyat, amelyet tavaly mindössze a Titanic filmfesztiválon lehetett megnézni (többszöri pótvetítéssel).

Hol? Anker't
Mennyiért? 1490 - 2690 Ft
Bővebben

Fotó: KultOn.hu

A KultOn.hu bemutatja: Oscar-est 2016

3/5

Sok-sok mindennel készülnek a Trapézban is: lesznek italok a filmekből, nyereményjáték, kvíz, Oscar-előrejelző játék, pop-corn, kivetítő, és minden, ami ahhoz kell, hogy jó hangulatban megnézd a gálát!

Hol? Trapéz
Mennyiért? Ingyenes
Bővebben

Oscar díjátadó-közvetítés kvízzel egybekötve

4/5

Több szempontból is izgalmas lesz az idei díjátadó - a Lost In Budapest Barban. Az est elején a díjátadó előtt szintén kvízt tartanak majd, illetve, ha a megérzésedet váltanád nyereményre, tippelhetsz a díjazottakra.

Hol? Lost In Budapest Bar
Mennyiért? Ingyenes
Bővebben

Oscar – miniparty

5/5

A VII. kerület Szociális Helyiségében nem gondolják túl az eseményt: különösebb programok nélkül, kizárólag a közvetítésre koncentrálnak, ami persze nem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes benézni oda.

Hol? Szociális Helyiség
Mennyiért? Ingyenes
Bővebben

Hasonló tartalmak

Admin mode