gasztró

szerkesztés

Innen rendelj halászlét, bejglit és vegán fogásokat az ünnepekre!

Szerzők

2014. 12. 09. 1:00

Számos oka lehet annak, ha valaki nyűgként éli meg a karácsonyi menü összeállítását, lefőzését. Időhiány, gyengébb konyhai teljesítmény simán állhat az ügy mögött. Ilyenkor praktikus a legjobban főző családtagoktól vagy profiktól rendelni az ünnepi asztalra. Hidegtáltól kezdve a kocsonyáig, sok mindenben segíthetnek a budapesti éttermek, cukrászdák, viszont érdemes sietni a döntéssel. Háziastól a könnyedebbig.

Zila Kávéház – Krisztina Cukrászda

Gazdag bejgli ajánlatával hívta fel magára a figyelmet a kispesti Zila Kávéház – Krisztina Cukrászda. Az ünnepi sütemény a maga 0,5 kg-jával elég méteresnek számít, s a hagyományos mákos (1390 forint), diós (1490 forint) mellett áfonyás-diós (1590 forint), meggyes-mákos (1490 forint), gesztenyés (1590 forint), birsalmás-diós (1490 forint), marcipános (1490 forint) és kókuszos (1390 forint) bejgliket is készítenek.

Rendelés leadásának határideje: december 16.
Átvétel: december 23-24.
Rendelés felvétele telefonon: +36 1 290 2417/ 2-es mellék és e-mailben: mail@zilakavehaz.hu
Zila Kávéház Weboldal
Zila Kávéház Facebook

Innen rendelj halászlét, bejglit és vegán fogásokat az ünnepekre!

Fotó: Balkányi László - We Love Budapest

Serfőző Márta termékek

Mikor a Gresham karácsonyi vásár megnyitóján jártunk, nem bírtuk abbahagyni a Serfőző Márta sütiműhelyéből érkező cukor-glutén-laktózmentes bejglik “lerablást”. A mandulaliszttől olyan állagot kap a sütemény, akár a szicíliai cukrásztermékek. Mennyei!

Rendelés leadásának határideje: december 17.
Rendelés leadásának helyszíne: Karácsonyi vásár a Four Seasonsben Serfőző Márta Facebook

Innen rendelj halászlét, bejglit és vegán fogásokat az ünnepekre!

Fotó: Domi's Bake Shop

Suri Domi

Suri Domi alig egy éve létező, ám annál sikeresebb sütödéjében sem csak cupcakek és mézeskalácsok sorakoznak, hanem idén karácsonyra is készít hagyományos (mákos 1200 forint, diós 1400 forint, gesztenyés 1400 forint) és “-mentes” bejgliket is. A laktózmentesek 1500 forinttól, a gluténmentesek 1800 forinttól, a laktóz-és cukormentesek 2200 forinttól, a laktóz-cukor- és gluténmentesek 2800 forinttól kezdődnek. Ajánljuk azoknak, akik kemény diéta, életmódváltás miatt sem szeretnének lemondani a nassolásról.

Rendelés leadásának határideje: december 20.
Átvétel: december 23-ig

Hasonló tartalmak

Admin mode