shopping

szerkesztés

Grafománok, figyelem! – 7 csodás noteszt ajánlunk az őszre

Szerzők

  • Fürdős Zsanett

2020. 09. 16. 10:35

Technológiai fejlődés ide vagy oda, kézzel írni még mindig menő! Rohanós hétköznapokon már kevésbé állunk meg, hogy gondolatainkat jegyzetfüzetbe irkáljuk, hiszen ebben a telefonok, laptokok állandó társainkká váltak. Bizony, újságíróként sokszor még mi is mobilunk jegyzettömbjébe pötyögjük ötleteinket, ahogy a cikkvázlatot is a gépen írjuk meg. De a szebbnél szebb füzeteknek mi sem tudunk ellenállni: a noteszek, jegyzetelők, heti tervezők, határidőnaplók és post-itek beborítják asztalunkat (néha még az éjjeliszekrény felületét is). Az ősz beköszöntével, az iskola és a szemeszter elindulásával azonban mindenkiből előtör a grafomán – legyen szó a betűkkel és írással ismerkedő kisdiákról, könyvtárban ülő egyetemistáról vagy dolgozó felnőttről. Hogy mindenki kedvére hódolhasson az írásnak (akár firkálásnak), összegyűjtöttük a kedvenc noteszeinket nektek.

Fiók

Lúd Labor

Fotó: Bomo Art

Napló – Bomo Soft

1/7

Címkék

Hihetetlen gazdag választékával, ezerféle mintájú, stílusú, alakú és kötésű noteszeivel egyik nagy kedvencünk a Bomo Art, tőlük három őszi újdonságot is mutatunk. Bolygós, állatos, botanikus vagy éppen bőrkötésbe burkolódzó füzeteiket szinte mindenki ismeri, ha máshogy nem: a kirakatüveg előtt ámuldozva. Ők idén őszre a kemény kötésű naplóik mellé a praktikusabb puhafedelest is létrehozták. Ki ne szeretne olyan fantázianevű noteszekbe írni, mint „A fák titkos élete”, „Marine”, „Planetárium” és a „Botanikus”? A borítók fedelére kézzel rajzolt grafikák kerültek, ha pedig teleírtuk vagy –rajzoltuk őket, akkor a hátsó borítón titkos érdekességet is felfedezhetünk.

Vásárlás online 

Fotó: Bomo Art

Jegyzettömb

2/7

Címkék

Pillangók, rókák, ballonok és vízililiomok tarkítják a Bomo Jegyzettömb kollekciót. A szépséges grafikák közül mindenki megtalálja a szívéhez közel állót. A praktikus méretű jegyzettömbök nemcsak az irodában, hanem otthon is segítenek. A letéphető 72 lap elegendő helyet ad a napi teendők, bevásárló- vagy vendéglista összeállításához.

Vásárlás online

Fotó: Bomo Art

Heti Asztali Tervező

3/7

Címkék

Ha a noteszeket már beszereztétek, érdemes egy Heti Jegyzetelőt is magatokkal vinni. Az 52 oldalas, négyféle mintával kapható asztali jegyzetelő az év 52 hetére nyújt tiszta felületet, amit programjaitokkal és teendőitekkel színesíthettek.

Vásárlás online 

Fotó: Fiók

NUUNA Break The Grid

4/7

Címkék

Ha közelebb áll hozzátok a modern dizájn, az egyszerű grafikák és geometrikus formák világa, akkor érdemes körülnézni a Fiók választékában is. A NUUNA Break the Grid kollekcó minden oldalon más osztással lepi meg használóját: tele vannak titkos, szépséges részletekkel és ötletekkel, amikkel inspirálják használójukat. Kék és piros színükkel, finom vonalazásukkal kreatív tárgyként is működnek.

Vásárlás online 

Fotó: Fiók

Suatelier

5/7

A Suatelier dél-koreai jegyzettömbök túllépnek a sárga négyzet formájú post-iteken: pasztellszínekben, absztrakt mintákban pompázó és a legkülönfélébb formákban megtervezett tömböcskékre kedves üzeneteket, sürgős elintéznivalókat, vagy elérhetőségeket írhatunk.

Vásárlás online 

Fotó: Lúd Labor

Papetri

6/7

Címkék

Cukiságözönre pedig a Lúd Labornál számítsatok: bogárimádóknak ajánljuk a színes, perforált, kitéphető lapos Studio Roof füzeteket. De a műhely igazi különlegességei a fenntartható forrásokból származó alapanyagokból, kézzel készült Papetri termékek. Az őszi növényvilágból merítő kollekciójukban egyaránt megtalálhatók dátumozatlan tervezők kicsiben, nagyban, kemény vagy puhafedeles kivitelben.

Vásárlás online

Fotó: Lúd Labor

Malinovka

7/7

Papírtömbök azoknak, akik szeretnek tépkedni. Felírod, letéped, kiteszed, elteszed, elvégzed és már jöhet is a következő tennivaló. A Szolnoki-Szendrődi Judit formatervező által tervezett fekete-fehér színekben megjelenő kollekciót a kreatív alkotás, a szabad festés és a tintafoltok szabálytalan tökéletessége inspirálta. Ezek a játékos grafikai elemek, festéknyomok a naplók különböző részletein, borítóján és belsejében is megjelennek.

Vásárlás online 

Hasonló tartalmak

Admin mode