gasztró

éjszakai élet

szerkesztés

Karácsonyi cégesvacsora- vagy bulihelyszínt kerestek? Segítünk!

Szerzők

  • We Love Budapest

2022. 11. 09. 13:18

Ráfordultunk az év azon szakaszára, amikor már minden kisebb és nagyobb cégnél arról megy ebédszünetben a suttogás, hogy vajon merre lesz a szokásos éves záró-/karácsonyi vacsora vagy buli, esetleg a kettő egyben. November végére általában már betelnek az éttermek és a szórakozóhelyek naptárai, ezért érdemes csipkedni magunkat a választással.

Fotó: Tereza

Tereza

1/14

1065 Budapest, Nagymező utca 3.

Több Infó

Címkék

A mexikói tematikára építő Tereza a közelmúltban újult meg mind a belső kialakítást, mind a kínálatot tekintve. Bohém fiestahangulatot áraszt minden egyes négyzetcentiméterén az egykori nyomdaépületből kialakított, temperamentumos étterem. Mivel az emeleti eltolás miatt jól el lehet különülni, a tágas tér alkalmas privát vacsorák, összeülős, beszélgetős rendezvények lebonyolítására. Ha úgy gondoljátok, elég a borongós téli időből és a korai sötétedésből, akkor érdemes a Nagymező utca Terezáját választani, mert egy pillanat alatt egy másik földrészre helyezi a társaságot. Ennek értelmében sem ízekben, sem dekorban nem tart a Mariah Carey-féle karácsonyozás felé, de lehet, hogy pont erre az unortodox ünneplésre van szükségünk. 

Fotó: Borganika / Facebook

Borganika

2/14

1072 Budapest, Akácfa utca 42–48.

Címkék

Nagyon menő a helyszín és még klasszabb maga a Borganika stúdió koncepciója és személyre szabhatósága. A közösségi teret a Klauzál téri vásárcsarnokban találjuk, és bízhatunk benne, hogy a catering és a dekor terén is vérprofik. A design loft stílusú Borganika maximum 70 fős ültetett vacsorát és 120 fős állófogadást tud adni, a megbeszéltek szerinti menüvel és italszelekcióval. Ráadásul a környezettudatosság is fontos náluk, így a legkevesebb olyan felszerelést használják, amit nem lehet újrahasznosítani. Előremutató, hogy van olyan szolgáltató, aki ezt a fontos szempontot is szem előtt tartja a rendezvények területén. 

Fotó: Kiss Bálint / Socially

Twentysix HOUSE

3/14

Címkék

A Király utca 26. szám alatti komplexumnál zöldebb karácsonyi helyszínt aligha tudnánk mondani, ráadásul mind a jól ismert Twentysix GARDEN, mind a HOUSE nevű rendezvénytermük igénybe vehető vacsorákra és partikra is. A pálmák alatt egy időben 160 ember foglalhat helyet, a privát, szeparált, egy loftlakás stílusában kialakított HOUSE-ban pedig 80, így akár nagyobb cégek és irodák is igénybe vehetik az urbánus oázis szolgáltatásait. Lássuk be, az égig érő trópusi növényzethez nem kell további dekor, hiszen magukban is gyönyörűek, de a szeparált rendezvényloftot akár a cég igényeire is alakíthatjuk. Az exkluzív helyszínek adottak, a megközelítés pedig álomszerű: a Deák tér közelsége és a parkolási lehetőségek is segítenek a kései hazajutásban. (x)

Fotó: Ötkert

Ötkert

4/14

1051 Budapest, Zrínyi utca 4.

Több Infó

Címkék

Privát céges rendezvények régi, jól bevált helye a Zrínyi utca Ötkertje, ahol készségesen segítenek megvalósítani az egyedi ötleteket. A szervezés oroszlánrészét át is vállalják, ha erre szavaznánk. Nyilván a nagy, táncolós bulikban a legprofibbak, és jóleső lehet, hogy előző héten még a barátokkal roptuk ugyanott, ahol aztán a céges parti megy majd, természetesen választott prémium-italcsomaggal, fogyasztással. A tér tágas és nagyvonalú, négy különböző terem közül is lehet választani, méret és hangulat függvényében. A karácsonyi időszakban az Ötkert környéke mindig ünnepélyesebb atmoszférát kínál, így akár ezért is könnyebb ráhangolódni a bulira, majd a közelgő pihenésre. 

Fotó: Felix

FELIX Kitchen & Bar

5/14

1013 Budapest, Ybl Miklós tér 9.

Több Infó

Címkék

A Várkert Bazár előtt található néhai szivattyúház helyén üzemelő FELIX kiemelten figyel az ünnepi időszakra. A pompás neoreneszánsz épületben minden adott egy elegáns, zárt körű rendezvényhez, ráadásul több, teljesen eltérő stílusú és funkciójú terem közül is választhatnak azok a cégek, amelyek a kifejezetten sikkes karácsonyi vacsorát preferálják. A Loggia a dunai panoráma és az ünnepélyes fények miatt szerethető, az éttermi részen akár 66-an is vacsorázhatnak együtt, miközben prezentációkra is van lehetőség. Az AQVA terem 60 főre lett kitalálva, és kortárs alkotások között fogyaszthatjuk el az évzáró vacsorát. Szűkebb körben, 22-en ünnepelhetünk a Kovásznai Szalonban, ami egy eldugottabb, intimebb környezet: itt akár borkóstolók is ideálisak lehetnek. A legbensőségesebb élményt adja a 12 főre megálmodott Chefs table: szinte karnyújtásnyira lehetünk a konyhától és a legkisebb simításoktól is. 

Fotó: Hartyányi Norbert - We Love Budapest

Briquette

6/14

2092 Budakeszi, Rákóczi utca 73.

Címkék

Nem nagyon tudunk elképzelni jobb helyszínt a budakeszi Briquette-nél, ha maximum 18 főből áll a családiasabb csapat. Óriási közösségi élmény az elsősorban BBQ és grill tematikára építő privát rendezvényhelyszín, ahol testközelből figyelhetjük a csapat által kiválasztott húsok és köretek elkészültét, miközben kapunk sztorit, illatokat, textúrákat is a vacsoraesthez. Minden ilyen alkalmat testre szabnak, kis túlzással még sosem volt két ugyanolyan este a Briquette szmókereinek füstje mellett. Ha aránylag kevesen dolgoztok együtt, és egy felszabadult, ízekkel bőven megtámogatott estére vágytok, akkor nem is keresgélnénk tovább a helyetekben. 

Fotó: Szőnyi Garden

Szőnyi Garden

7/14

1142 Budapest, Szőnyi út 38–40.

Több Infó

Címkék

A zuglói Szőnyi Garden Étterem az a hely, ahol nem csak tavasztól őszig tapasztalhatjuk meg a természet valódi közelségét. Míg nyáron a kerti tó körül vagy a pergola alatt hűsölve élvezhetjük a hagyományos magyar konyha remekeit és az új, izgalmas fogásokat, a hűvös idő beálltával a fűtött télikertben ülve csodálhatjuk a kert őszi varázsát vagy a hóesést egy igazán hangulatos családi/baráti ebéd vagy vacsora alkalmával. Az à la carte étterem a hét minden napján nyitva tart, az ünnepek alatt is szezonális finomságokkal készülnek, így meghitt helyszíne a kisebb és szolidabb céges karácsonyi összejöveteleknek is. Ha év végén egy igazán emlékezetes élménnyel szeretnéd meglepni kollégáidat: hogy egyedi környezetben, minőségi ételeket és italokat fogyasztva beszélgessetek a munkán kívüli jó sztorikról, akkor ez az étterem a tökéletes választás. (x)

Fotó: Forgács Zsuzsi - We Love Budapest

Babutzi

8/14

1122 Budapest, Városmajor utca 12.

Vadiúj budai gasztroszereplő a Babutzi, ami végre kicsit feldobja a Déli pályaudvar környékének választékát. Körülbelül 60 ember ültetett befogadására képes a hely, ami kényelmes és jól megközelíthető helyszíne lehet a kötetlenebb céges karácsonyozásnak. Mivel egy irodaház aljában alakították ki a Babutzit, eleve az irodisták szívébe szeretnének férkőzni, reggelikkel és ebédmenüvel, és természetes, hogy szívesen kooperálnak kisebb-nagyobb cégekkel is, nem csak a házból. A tér modern és friss, nem megy át túl előkelőbe, ezért szuper lehet a karácsonyt megelőző, kollégákkal való csipegetéshez, koccintáshoz és a munkaév lezárásához. 

Fotó: Terminál

Terminal

9/14

1051 Budapest, Erzsébet tér 11.

Címkék

A Deák téri Fröccsterasz melletti kedvelt szórakozóhely a közelmúltban nagy felújításon és koncepciócsiszoláson esett át, így az ünnepi szezont már szintet lépve kezdi meg. Ráadásul fontos pillérük a privát rendezvények teljes körű lebonyolítása, a cateringtől a saját DJ-ig (akár nagyobb neveket is elhoznak egy-egy cég kérésére). A legnagyobb szervezetek akár együttesen is elengedhetik az előző év stresszét, hiszen 500 fő a Terminal befogadóképessége. A cateringet is rájuk bízhatjuk, így akár egy ültetett vacsora után csaphat át az este tematikus, extra dekoros, beöltözős buliba. Volt már rá példa, hogy kaszinónak rendezték be a teret, és nagyon látványos partit hoztak össze. Határ a csillagos ég, sok elsőre őrült ötletet is megvalósítanak. (x)

Fotó: Wattson Bar Facebook

Wattson Bar

10/14

1077 Budapest, Király utca 61.

Címkék

A Wattson Bar egy lazább kocsmázós-bulizós helyszín a Király utca Nagykörúthoz legközelebb eső sarkán, vagyis a lokáció teljesen központi. Két szinten akár 99 főig is biztosítják a helyszínt a kisebb és nagyobb cégeknek, akiknél a vacsora helyett inkább a bulizáson, a koccintáson, a nevetésen van a hangsúly. Az egész Wattson egy steampunkos tematikára lett felépítve, így extrább a környezet egy szimpla pubnál. Fontos alapelvük, hogy a bérlés díja teljes egészében lefogyasztható a hely bárjában. Társasozást, akár mozgalmasabb játékokat is el tudunk itt képzelni. 

Fotó: Normafa Rendezvényház Facebook

Normafa Rendezvényház

11/14

1121 Budapest, Hegyhát út 16.

Címkék

Legyen céges évzáró, esküvő, óriási szülinapi parti vagy éppen a közelgő karácsony, a Normafa Rendezvényházzal nem lehet melléfogni, hiszen klasszikus étteremként vagy bulihelyként nem üzemelnek, kizárólag a dedikált eventek műfajában utaznak. Egy 200 és egy 80 négyzetméteres teremmel rendelkeznek, abszolút természetközeli a hely, és fűtött, téliesített teraszból is van bőven náluk. Modern hang- és fénytechnikával rendelkeznek, és a teljes körű rendezvényszervezést is átvállalják igény esetén. 

Fotó: Paletta Budapest Facebook

Paletta Budapest

12/14

1094 Budapest, Tompa utca 28.

Több Infó

Címkék

A Tompa utca sarkán lévő Paletta egész évben pezseg, és oda is kell figyelni rá, hiszen nem egy átlagos bisztró hangulatát hozzák, hanem jóval többek annál. Nyáron laza fröccsözés és grillezés megy a teraszon, a téli időszakban gesztenyét sütnek, forralt bort mérnek, és a BBQ is fontos elem náluk. Ugyan az étterem kapacitása véges, de ha hüttés hangulatra vágyna a cég, akkor náluk jó kezekben leszünk. A vendégszeretet alapvetés, ahogy a megvalósítandó ötletekben is sokat segítenek. Kint is, bent is ünnepelhetünk, akár borkóstolással is egybe lehet kötni ezt az alkalmat. 

Fotó: Gigi's Budapest

Gigi's Budapest

13/14

1051 Budapest, Széchenyi István tér 2.

Címkék

A Gigi’s exkluzív miliője tökéletes választás lehet karácsonyi vagy akár az év végi céges rendezvényekhez, partikhoz. A hely erőssége, hogy igényes környezetben, különleges hangulatban és mesés panorámában gyönyörködve tölthetjük el az estét, ha pedig eljött a vacsora ideje, kitűnő fúziós konyha, valamint prémium italválaszték vár minket. A Gigi’s Budapestben minden rendelkezésre áll, amely egy rendezvény sikeréhez szükséges: igényes beltér, hangtechnikai eszközök, az infrastruktúra és a személyzet szakértelme. Ajánlatkérés ezen a címen: rendezveny@gigisbudapest.hu
(x) 

Fotó: Szabó Gábor - We Love Budapest

Sophisto Champagne Bar

14/14

1051 Budapest, Szent István tér 2.

Címkék

Szűkebb körű, maximum 40 fős karácsonyi céges vacsorát és pezsgőzést szervezhetünk a Bazilikához közeli Sophisto Champagne Bar exkluzív helyszínére. Egyedi, választható menüsorral készülnek a jeles alkalomra, amit tényleg egészen mutatós és stílusos környezetben szolgálnak fel, ha a cég őket választja vendéglátóul az év végi, kötetlen, munkaügyek nélküli estére. Nagy ajándék lehet az összetartó csapatnak, ha jobbnál jobb habzókkal koccinthat, a kellemes estét pedig igény szerint élő zenével/zenekarral is kiegészíti a Sophisto

Hasonló tartalmak

Admin mode