éjszakai élet

szerkesztés

Farsangi bulik, ahol beöltözhetsz

Szerzők

  • We Love Budapest

  • Kollár Bálint

2019. 01. 22. 16:08

Mit nekünk Halloween, mikor van saját tradicionális beöltözős ünnepünk? Aki idén elszánja magát, hogy magára öltse Han Solo vagy a Robotzsaru gúnyáját, azoknak ezeket a bulikat ajánljuk.

Irie Maffia Farsang

1/7

Nem kezdődhet el rendesen az év, ha nem az Irie Maffiával indítod! 2019 évindító klubkoncertjén ráadásul rögtön két apropó is akad az ünneplésre: egyrészt a farsangi szezon, másrészt hogy február 9. egyben a zenekar énekesnőjének, Senának a születésnapja is. De lesznek még más meglepetések is, így ha még nem tudod, hova vedd fel a legjobb jelmezed, akkor nem is érdemes tovább keresned.

Breakcore Farsang Vs. Davoria

2/7

A kétezres évek elejének egyik meghatározó elektronikus zenei stílusa, a rohamokban kitörő jungle ritmusairól, nyaktörő tempójáról vagy a legkülönfélébb zenei és popkulturális forrásokból nyúlt hangmintáiról ismert breakcore tökéletes aláfestés egy esztelen farsangi ereszdelahajamhoz, főleg úgy, hogy az itthoni színtér színe-java pult mögé áll majd ezen az estén – és a szervezők még külföldről is hoznak erősítést. Itt még a legextrémebb jelmezekben érkezők sem fognak kilógni.

Fotó: Rutkai Bori Banda

Farsangi álarckészítés Rutkai Borival

3/7

Ha Rutkai Boriék Űrcsűr nevezetű diszkójába szeretnél/-tek stílusosan érkezni, készítsetek saját jelmezt! A február elseji foglalkozáson megalkothatod a saját fejdíszed vagy álarcod, amiben Űrdöngölővé vagy más elvarázsolt lénnyé változhatsz, és amiben minden farsangi programon nagy sikert arathatsz.

Rutkai Bori Banda: Űrdöngölők Farsang

4/7

A zenekar vidám, táncos zenékkel és Rutkai Bori vetített fényfestményeivel varázsolja át a Puskin Kuckót az Űrcsűr nevezetű diszkóvá. Ide várják a repülő csészealjakon vagy tejúthajókon érkező bolygóközi „távoli barátaikat”, ufókat és más űrbéli, mesebeli lényeket, azaz a jelmezes gyereksereget.

Fotó: PomPom Party

PomPom Masquerade Party – The Family Rave

5/7

A PomPom People valódi családi farsangján valóban együtt táncolhat a legkisebbtől a legidősebbig mindenki, szabad a megőrülés. Még a rezidens DJ, Peter Makto is beöltözik, ráadásul lesz konfettiszórás, arcfestés, babasarok, gyerekjátszórész, kreatív asztal és meglepetés foglalkoztató is!

Fotó: Kollektív Alternatív Zeneműhely

Kollektív Farsangi Glamparty

6/7

A Kollektív Alternatív Zeneműhely egy alternatív zenepedagógiai kezdeményezés, mely bő nyolc évvel ezelőtt indult és mára közel száz Pest környéki fiatal zenei fejlődését egyengeti. Dalokat írnak a gyerekekkel, rögzítik azokat, valamint rendszeresen koncerteznek is. A farsangi félévzáró estjükön az összes hozzájuk köthető zenekar fellép, a jelszó pedig: 80-as évek, Sunset Strip, glam metál – így ha mindigis szerettél volna Paul Stanley-nek vagy Dee Snidernek öltözni, akkor előtted a lehetőség.

Jazzation: Beöltözős koncert!

7/7

A Jazzation márciusi klubkoncertje farsangi hangulatban telik: a Hatszín Teátrum színpadán az énekesek egymást is meglepve bújnak jelmezbe az est folyamán. Ezen az estén zenei különlegességekre is lehet számítani: olyan feldolgozások is elhangzanak, melyeket hazai közönség előtt még nem énekelt a Jazzation.

Hasonló tartalmak

Admin mode