shopping

szerkesztés

Csobbanj stílusosan! – magyar tervezők fürdőruhái

Szerzők

  • Rothman Gabriella

2019. 06. 04. 14:49

Bár az időjárás idén még csupán néhány napja nyárias, azért lassan, de biztosan beköszöntenek a legnaposabb hónapok. Ezekhez pedig új fürdő- és úszódresszek is dukálnak. Négy olyan tervezőt mutatunk, akik más-más, de mindenképpen egyedi stílusban közelítenek fürdőruhákhoz.

Fotó: Philomén

PHILOMÉN

1/4

Címkék

A Philomén márkát Csabai Zita alapította 2018-ban, aki nem csupán tervezi, de készíti is fürdőruháit. Azok szabásmintáit, sőt a szériázását sem bízza másra, mivel ez egy fürdőruhánál különösen fontos, hiszen a tökéletes fazon millimétereket múlhat. A modellek gyártása egy kicsi varrodában történik Magyarországon. A minőségi alapanyagok ECONYL szálból készülnek és Olaszországból származnak. A Philomén fürdőruhái merészek, ugyanakkor elegánsak is. A legújabb darabok klasszik feketében, dívás mélyvörösben és sportos vízkékben érhetők el, s azoknak ajánljuk, akik számára legalább olyan fontos a felelős gondolkodás, mint a stílusos megjelenés!

Fotó: Lindamelinda

LINDAMELINDA

2/4

Címkék

A spontán és komfortos holmikat kínáló márka nyári kollekciójában szerepel a kedvesen Málna névre keresztelt klasszik egyrészes. Ha valaki, hát a tervező biztosan tudja, milyen egy jó úszódressz, hiszen több évet töltött a tengerpartokban igencsak bővelkedő Ciprus szigetén. A piros és rózsaszín, fekete csíkos, elasztikus fürdőruha extra komfortos, a pántrésze igény szerint állítható, de amit a legjobban szeretünk, az az, hogy kifordítható, így te választhatsz, hogy a drámai piros fekete csíkozás, vagy a játékos rózsaszín fekete változat passzol-e jobban az aznapi hangulatodhoz.

ANNA AMELIE

3/4

Címkék

Oláh Anna márkájához már egy ideje hozzátartoznak a saját grafikákkal díszített darabok. A lendületes stílusban készülő vonalrajzok idén nyáron sem hiányoznak majd a márka repertoárjából. Az Anna Amelie Lines széria most a női alakokat és portrékat felvonultató Faces és a halas Fishes motívumcsaláddal bővül, amelyek bikiniken, egyrészes fürdőruhákon és kaftánokon jelennek meg. Ezekhez a már korábban bemutatott strandtáskák – a Studio Tote-ok – csatlakoznak majd, természetesen karakterében és témájában passzoló motívumokkal.

Fotó: Undersea Bikini

UNDERSEA BIKINI

4/4

Címkék

Tóth Mónika és Szomolányi Szandra tinédzserkorukban ismerkedtek meg egy fotózás során, és azóta elválaszthatatlanok. Néhány éve érett meg bennük az elhatározás, hogy egy olyan platformot hozzanak létre, amelyen keresztül könnyeden és egyszerűen felhívhatják az emberek figyelmét az aktuális környezeti problémákra, és változásra ösztönözhetik őket, miközben divatossá teszik a környezetvédelmet. Így született meg éppen egy éve az Undersea Bikini, amely az óceánokba kerülő műanyag szeméttel és annak újrahasznosításával foglalkozik A márka ugyanis éppen ebből, jellemzően használt halászhálókból készülő alapanyagokból kínál fürdőruhákat, amelyek főként egyszínű anyagokból varrt nőies és sportos egy- és kétrészes modellek.

Hasonló tartalmak

Admin mode