Szponzorált / szabadidő

Budapest Varieté 2020: sztárkomikusok és világhírű művészek vacsora mellé

Szerzők

  • sponsored WLB

2020. 01. 16. 12:41

Februárban a komédián és a bámulatos artistákon a főváros szeme: a Budapest Varietén a világ legkiválóbb művészei varázsolják el a közönséget, hét napon keresztül. A Varieté házigazdája Kőhalmi Ferenc lesz, aki kellemes hangjával, bűvésztudásával, és varázslatos humorával kalauzolja el a közönséget a varietéshow-k változatos világában.

A klasszikus varietéműsorokban megtalálható a komikus, az artista, a tánckar, az énekes és a felejthetetlen vacsora. A Budapest Varietén ismert hazai és külföldi artista sztárok előadásain keresztül nyerünk betekintést a revük és varieték nemzetközi világába, miközben Litauszki Zsolt, a Gundel Étterem executive séfje kényezteti érzékeinket ételkölteményeivel. Nézzük a programokat részletesebben!

Steve Eleky – A Budapest Varieté sztárvendége

1/10

A varieté világ legnagyobb sztárja a magyar származású Steve Eleky lesz, aki artistaként és zsonglőrként kezdte a pályáját, majd skótszoknyás karakterű komikusként mutatkozott be a világ legnagyobb revü színházában, a berlini Friedrichstadt-Palast-ban, amit világhírnév követett. Steve a legpatinásabb varieték, revük, dinner show-k állandó fellépője, a Monte Carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivál díjnyertese, először látható magyar színpadon!

Fotó: Budapest Varieté

Michael Halvarson – Bűvész-zsebtolvaj, a Cirque du Soleil Sztárja

2/10

Svédországból érkezik a világ egyik legjobb bűvész-zsebtolvaja! Michael Halvarson a svéd bűvész-zsebtolvaj, komikus és showman, aki mindamellett egyedi karakter stílussal és elképesztő kézügyességgel rendelkezik. A Cirque du SoleilKoza című előadásának imádott főszereplője.

Trio Bokafi – Ugródeszka-akrobaták

3/10

A triót alkotó három fiatalember ugródeszka akrobata, számuk egy igazi klasszikus magyar produkció. Többszörös nemzetközi cirkuszfesztivál díjasok, Németországban a Palazzo és Teatro rendszeres fellépői. Lélegzetelállító ugrások és többfordulatos szaltók a levegőben, igazi eleganciával fűszerezve.

Fotó: Budapest Varieté

Thu Hien – Drótkötél-egyensúlyozó

4/10

A vietnámi Thu Hien a világ legjobb női lengődrót-artistaművésze. Produkciója nemcsak lenyűgöző, egyedülálló is. A kazahsztáni Cirkuszfesztivál Arany-díjasa, a moszkvai Nikulin nemzetközi fesztivál Bronz-díj nyertese, akinek produkciójától garantáltan eláll a közönség lélegzete.

Fotó: Budapest Varieté

Veres Henrik – Pattogólabda-zsonglőr, a Cirque du Soleil zsonglőre

5/10

Veres Henrik a világ egyik legjobb és leggyorsabb pattogólabda-zsonglőre, aki 12 éves korában kezdte elsajátítani a zsonglőrködés tudományát, és rá 2 évre már a közönség is megcsodálhatta elbűvölő tehetségét. A hagyományos zsonglőrszámoktól eltérően Henrik pattogó labdákat használ, melyekkel bravúros trükköket mutat be, elegáns varietéstílusban.

Fever Dance Group – a Budapest Varieté tánckara

6/10

A Fever Dance Groupot a Szombat Esti Láz című műsor művészei alkotják. A rutinos és magasan képzett táncosok látványos koreográfiái és csodálatos kosztümjei garantálják az emlékezetes előadást.

Fotó: Budapest Varieté

Czigány Judit – A Budapest Varieté énekes dívája

7/10

Judit egy kivételes énekesnő káprázatos hanggal. A Recirquel társulat énekesnőjeként bejárta a fél világot, és a Sztárban Sztár Leszek televíziós műsorból is ismerheti a közönség.

Bakk Diana – Rúdakrobata

8/10

Diana egyedülálló és kimagasló tehetségét mutatja be, rúdon. Szexi műsorszámában az akrobatikus elemek keverednek a mozgással. A világon egyedülállóan, a rúd tetején három méter magasban is bemutatja a kéz és fej egyensúlyozó trükköket, biztosító kötél nélkül. Diana a Spanyolországi Nemzetközi Cirkuszfesztivál különdíj nyertese és a Winter Garten Varieté fellépője.

Duo Juderto – Légtornászok

9/10

A Duo Juderto, vagyis Bistei Judit és Kökény Róbert nemcsak a színpadon, de az életben is egy párt alkotnak. Elképesztő légtornásztrükköket mutatnak be az úgynevezett gurtnikelléken, több méter magasban. Műsorszámukkal romantikus és érzelmekkel teli hangulatot teremtenek a színpadon, és a levegőben. A költészet, a zene és az artisztika lenyűgöző szimbiózisa elevenedik meg.

Fotó: Budapest Varieté

Szebasztián és Krisztina – Villámgyors átöltözők

10/10

A villámgyors átöltözés mesterei Szebasztián és Krisztina egy Gyors Átváltozásos műsorszámot mutatnak be, amikor Krisztina a közönség előtt varázslatos gyorsasággal vált karakterről karakterre, és bújik az egyik kosztümből a másikba, csupán egy esernyő alá, egy lepel, vagy szűk henger mögé rejtőzve. A Quick Change Dance műsorszámukat Európa, Amerika, Ausztrália és Ázsia több mint 50 országában láthatta már a különböző varieték, revük, musicalek és luxushajók közönsége.

Hasonló tartalmak