shopping

Budapest legjobb fodrászszalonjai

Szerzők

  • We Love Budapest

2012. 09. 10. 2:00

A budapesti fodrászatokban dolgozó fiatal tehetségek jól ismerik a külföldi trendeket, amit hatékonyan ötvöznek az itthon szerzett tapaszatalataikkal. Szerencsére, az elmúlt években sok megbízható fodrászat nyílt a városban, melyeknek mindegyike egyedi stílust képvisel. A kizárólag minőségi termékekkel dolgozó szalonok, jól képzett szakembereket, és olyan kreatív ötleteket sorakoztatnak fel, amik közt midnenki megtalálhatja a kedvére valót. Reméljük, ez a lista segít majd a választásban.

Cult Hair & Bazaar

1/7

1061 Budapest, Paulay Ede utca 55.

Több infó

Címkék

A Hairclubban nem csak új hajjal, hanem új élményekkel is gazdagodhatunk, ugyanis a szalon bárként és dizájner boltként is megállja a helyét. A Paulay Ede utcában található szalonban dolgozik többek között Gepárd és Snoopy is, akiknek legfőbb célja, hogy különleges frizurával lepjék meg vendégeiket. Ha ez megtörtént, akkor ott helyben ihatunk is egy koktélt, amit zenével a háttérben, új emberek társaságában fogyaszthatunk el.

East Side Hair - kielégíti a szükségleteidet

2/7

Az

East Side Hair

legénységének a Gönczy Pál utcában határozott elképzelései vannak arról, amit a
szalonjukban
csinálnak; minden egyes vendéget különleges figyelemben részesítenek, valamint megpróbálják kihangsúlyozni a természetes szépséget azáltal, hogy a lehető legszemélyesebbre szabják a

frizurád.

Mindemellett, fontosnak tartják, hogy elkerüljék a közhelyes, vagy unalmas megoldásokat, mindezt úgy, hogy

közben vendégeiket a lehető legjobban ellazítsák.

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Budapest

Horror Barbie

3/7

1065 Budapest, Nagymező utca 8.

Több infó

Címkék

A Horror Barbie abban különbözik a többi szalonól, hogy fodrászai nem gondolkodnak átlagos dolgokban, hanem kifejezetten extrém stílusokra koncentrálnak.

Előnyben részesítenek mindent, ami merész, extravagáns. A groteszkül berendezett szalonban nem csak a hangulat remek, hanem a jól megszokott határok sem ott vannak, ahol lenniük kellene. Üzenetük a következő: LOVE, HORROR, BARBIE!

Microphone hair - Az utcagyerek

4/7

Utca és zene! A Microphone hair legénységét a városi pezsgés inspirálja, ollóik Budapest ütmére vágják az új, trendi hajakat. Ahogy az a nevük alapján is sejthető, nagy hangsúly fektetnek munkájuk során az egyedi stílusra, amihez ugyanúgy hozzátartozik a haj, mint bármelyik ruhadarab, vagy kiegészítő.

Ha Te is szeretnéd elkapni a ritmust, akkor a

Dessewffy utcában megtalálhatod őket.

Saco - A nemzetközi siker

5/7

A

Saco, a fodrászat világában egy nemzetközileg elismert név, ami

főleg fiatal tehetségekre épít. Minden egyes szakember, aki itt dolgozik, Londonban tanulta a mesterséget Richard Ashford-tól, aki Vidal Sassoon volt kreatív igazgatója.

A csapat az alapos szaktudás mellett a vendégek megismerését is fontosnak tartja, és emellett még arra is ügyel, hogy a szalon dizájnja egyedi és utánozhatatlan legyen. Ebben segített nekik

Fónagy Dóra belsőépítész, akinek a belső dizájn köszönhető, valamint

Magyarország népszerű kortárs művésze, Szőke Gábor aki az exkluzív bútorok és kiegészítők elkészítésével járult hozzá a Saco sikeréhez.

Bár még csak másfél éve nyitottak,már el is érték, hogy hatást gyakoroljanak a helyi trendekre és hozzátegyék a részüket a magyar divathoz is, ami valószínűleg csak az egyik oka annak, hogy a Saco csapata az országot elsőként képviselhette a London Fashion Week-en 2011-ben.

WEB

Have - hair, skin, art

6/7

1091 Budapest, Bakáts tér 8.

Több infó

Címkék

A

Have

Kökény Judi
t sminkes

és a
Kozma Norbert fodrász nevéhez fűződik, akiknek a szépségről alkotott elképzelése átlagon felüli; szinte a magaslatokba emeli a haj- és bőrápolást. Az üzlet lehetőséget biztosít művészeknek is, hogy bemutassák a munkáikat, melyek szintén hozzájárulnak a

Have
izgalmas és fiatalos légköréhez. A trendi üzletben a vendégek a jól megszokott módon teával, vagy kávéval várakozhatnak amíg a lehető legjobb kezek közé kerülnek. A
Have
valóban egy intim hely; hasonlít egy legjobb barátra, akinek szívesen mondjuk el titkainkat.

Toni&Guy - Londoni trend a budapesti utcákon

7/7

A londoni eredetű családi vállalkozást egy testvérpár alapította 1963-ban, és azóta a világ egyik vezető márkájává nőtte ki magát Tony&Guy. A fodrászat Budapesten az Andrássy úton nyitotta meg első márkaszalonját, de ezen kívül 42 másik országban is jelen vannak 402 üzlettel. A

Toni&Guy

nemzetközi sikere a minőségi termékekben és az egyedi stílusban rejlik, amiről a rengeteg elégedett vendég mellett, olyan eredmények is tanúskodnak, mint például a London Fashion Week hivatalos szponzora cím.

Hasonló tartalmak