shopping

szerkesztés

Ajándéktippek 5.000 és 10.000 forint között magyar dizájnerektől

Szerzők

 • Rothman Gabriella

2017. 12. 11. 13:03

Ahogy a korábbi években, úgy idén is felkutattuk, mivel készülnek a hazai tervezők az ünnepi szezonra, s összeszedtük a kedvenc dizájnajándékainkat. A második részben a közepes árfekvésben ajánlunk néhány különlegességet!

Fotó: Bomo Art

Barabás Zsófi x Bomo Art Budapest rajzkönyv

1/10

Címkék

A Bomo Art kortárs képzőművészekkel indított sorozatának első darabja ez a limitált példányszámban kapható Barabás Zsófi tollrajzával díszített vászonkötésű A5 méretű füzet.

Fotó: Sapi

SAPI kitűző

2/10

Címkék

Egy féltékeny nő ihlette ezt a speciális technikával készülő poloska kitűzőt, amelyet ritka szép kidolgozással készít Szilágyi Sapi ezüstből.

Fotó: Kis Kas

KIS KAS neszeszer

3/10

Címkék

A kizárólag természetes alapanyagokból és növényi festékekkel dolgozó márka kedves tárolója nemcsak praktikus, de tartós, szép, egyszerű, sőt kézzel is készül.

Fotó: Meonin

Meonin MAMA só- és borsszóró szett

4/10

Az egyik legígéretesebb fiatal bútormárka konyhai kiegészítőjét a tervezőre jellemző visszafogott forma és újszerű használat jellemzi. Tölgy vagy diófa kivitelben választható.

 • WEB
 • Facebook
 • Kapható: saját bolt: december 9-től kezdődően (részletek a honlapon vagy info@meonin.hu), saját pop-up store december 9. és 16.
 • Ára: diófából 9.500 Ft, tölgyfából 7.500 Ft 

Fotó: Balilla

Balilla könyvjelzők

5/10

Címkék

Az alapvetően ékszereiről ismert Balázs Lilla új sorozata finom bőrökből kedves fagolyókkal készül, és minden könyvimádó számára stílusos kiegészítő.

Fotó: Hitka Viktória

Hitka Viktória tányérok

6/10

Címkék

Kézzel festett üzenetekkel újragondolt régi és kevésbé régi porcelánok Hitka Viki képzőművésztől. Okos, finom, személyes.

 • Kapható: Flatlab
 • Árak: 2.000 – 10.000 Ft mérettől függően

Fotó: Printa

Printa párnák  

7/10

Címkék

Tiszta pamutalapra szitázott szuper környezettudatos és természetesen stílusos párnák Majoros Zita tervei alapján.

Fotó: DOTforYOU

DOTforYOU ÁLOM füzet

8/10

Címkék

Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjéhez készült keménytáblás vászonborítású könyvecske nem csak álmodozóknak lehet tökéletes meglepetés.

Fotó: Kezemura

Kezemura Fruut

9/10

Címkék

Somoskői Gábor kézbe simuló ivópoharai és tálkái mellé egy gyümölcsöstál- és tálkaszett készült a már megszokott "kezemurás" stílusban és színállásban.

Fotó: Nasha

Nasha ékszerek

10/10

Címkék

Fémes árnyalatok, bőr részletek, határozott színek és karakteres formák jellemzik a rendkívül fiatal Nagy Sarolta darabjait. Merész cuccok vagány csajoknak!

 • WEB
 • Facebook
 • Kapható: Retrock 
 • Árak: fülbevalók: 7.000 – 9.000 Ft, gyűrűk: 6.000 – 8.000 Ft

Hasonló tartalmak

Admin mode