shopping

szerkesztés

A legmenőbb tavaszi táskák fiatal magyar tervezőktől

Szerzők

  • Rothman Gabriella

2016. 05. 02. 15:52

Öt olyan tervező legfrissebb kollekcióját mutatjuk be, akik bár kizárólag táskákat terveznek, munkáik azonnal felismerhetők, s egyetlen öltözékkiegészítő segítségével komplett univerzumot képesek létrehozni.

Fotó: Hirling Bálint - We Love Budapest

Csendes Concept Store

1/4

1053 Budapest, Magyar utca 18.

Több Infó

Címkék

Egyszerű vonalú, hétköznapi viseletre szánt, mégis izgalmas táskákat, hátizsákokat és gymbag-eket kínál a Delkabag. Egedi Adél stílustervező alig egy éve döntött úgy, hogy saját márkát alapít, s ahogyan az az induló brandeknél megszokott, a tervezéstől a kivitelezésig minden egyes munkafázist egyedül végez. A táskák limitált szériában készülnek, látványos vagy éppen szándékoltan visszafogott karakterű bútorkárpitokból és textilbőrből, igény szerint akár valódi bőrből is, kizárólag hazai alapanyagok és kellékek felhasználásával. Minden egyes darabot nagy gonddal varr meg, s arra is fokozottan figyel, hogy táskái akár egész napos viselés során is kényelmesek legyenek.

Instagram
Facebook
Kapható: Csendes - A Pesti Szatócs, Monofashion shop, wonderLAB
Árak: 18.900 – 27.900 Ft

Fotó: Juhaszdora

juhaszdora

2/4

Címkék

Juhász Dóra rajong a bátor színekért, s az idei nyárra szánt kollekciójához a legmerészebb árnyalatú, olasz minőségű marhabőrökből válogatott. A sportosan vagány hátizsákok, a praktikus oldaltáskák és az elegáns clutchok és borítéktáskák élénk sárgában, pinkben fémes árnyalatokban pompáznak, de természetesen visszafogott színekben is elérhetők. Dóri véleménye szerint egy élénk színű táska a legegyszerűbb szettet is feldobja, s nem csupán viselőjét, de annak környezetét is jókedvre deríti. Az egyes modellek hosszú évekig is szerepelnek a palettán, s a vásárlói visszajelzéseket is figyelembe véve, olykor változtat is egy-egy megoldáson, hogy a lehető legtökéletesebb legyen minden egyes apró részlet.

Facebook
Kapható: Lucky Shepherd Designer Store
Ár: 18.500 – 39.500 Ft

Fotó: Kiss Gábor Handbags

Kiss Gábor Handbags

3/4

Címkék

Szuperpraktikus darabok egy nagyon fiatal márkától. A kínálatban szereplő kétféle hátizsák és kézitáska vízhatlan vászonból vagy valódi bőrből rendelhetők. A táskák azonos elvek mentén készülnek, s mindegyikükön megtalálható a cserélhető külső zseb is. Az önállóan is viselhető „szütyő” lepatentozható, cserélhető, így egy pillanat alatt felturbózható, vagy az adott napi öltözékhez passzítható, sőt külön is kapható. A szépen felvarrt fekete pántok nem csupán díszítésként szolgálnak, de el is takarják a patentokat. A táskákra örök garanciát ad a tervező, amely minden gyártás közbeni hibára (anyag- vagy varráshibára) egyaránt vonatkozik, sőt, ami szerintünk különösen szuper, hogy ingyen javítást és átalakítást is vállal!

Kapható: Judas
Ár: 12.990 – 19.990 Ft

Fotó: MAKE Design

MAKE design

4/4

Címkék

A Make Design pár év leforgása alatt az egyik kedvelt táskamárkává vált a budapesti fiatalok körében. Molnár Réka alapító számára a legfőbb inspirációs forrás a természet, Dark Lines névre keresztelt sorozatát például a havas hegyvidék látványa inspirálta. A tornazsákjait, hátitáskáit, shoppereit és elegánsabb, kisebb modelljeit formai egyszerűség és letisztultság jellemzi, karakterüket a különleges, kézzel festett és szitanyomott mintáknak köszönhetik. A kizárólag fekete-fehér változatok mellé idén tavasszal, a legfrissebb színtrendeknek megfelelően, finom pasztellárnyalatok is becsatlakoztak.

WEB

Facebook

Kapható: DrumDrum Design, Magma +, mono art & design, Paloma Concept Store, WAMP, Online rendelés is lehetséges a MAKE design Facebook-oldalán.
Ár: Az árak forgalmazónként eltérhetnek. A tervezői árak: 6.000 – 19.000 Ft

Hasonló tartalmak

Admin mode