szabadidő

szerkesztés

8 hely, ahol remek hangulatban nézheted az 54. Super Bowlt

Szerzők

  • Kovács Dávid

2020. 01. 31. 17:57

Magyar idő szerint február 3-án, 00:30-kor rendezik meg a miami Hard Rock Stadiumban az 54. Super Bowlt, ahol ezúttal a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers feszül majd egymásnak. Az elmúlt években idehaza is hatalmas lett az érdeklődés az amerikafoci iránt, így rengeteg helyen szerveznek közös meccsnézéseket idén is, ezúttal ezek közül a budapesti helyek közül válogattunk nektek.

Fotó: Balkányi László - We Love Budapest

Bestia

1/7

1051 Budapest, Szent István tér 9-11.

Több infó

Címkék

Igazán meglepő lenne, ha az amerikai típusú kocsma és étterem, a Bestia elmenne szó nélkül a Super Bowl mellett, így hát erről természetesen erről szó sincs. A hajnalig tartó szurkolás mellé kézműves söröket és csirkeszárnyat fogyaszthatunk itt, arról pedig, hogy egyetlen izgalmas pillanatról se maradjunk le, HD kivetítő fog gondoskodni.

Fotó: Bálint Hirling - We Love Budapest

BrewDog Budapest

2/7

1061 Budapest, Anker köz 1.

Több infó

Az NFL 2019-es szezonjának nagydöntőjét a BrewDogban is figyelemmel követhetjük, amely elsősorban a sörök szerelmesei számára lehet ideális helyszín, hiszen huszonöt csapon folynak a BrewDog sörök, de néhány külsős tételt is kóstolhatunk itt a meccs közben.

Fotó: Muzikum

Muzikum Klub & Bisztró

3/7

1088 Budapest, Múzeum utca 7.

Címkék

A Muzikum Klub & Bisztróban is lehet majd követni a San Francisco 49ers és a Kansas City Chiefs összecsapását, itt az ételkínálatról az All About Street Food fog gondoskodni, míg az italokat a Muzikum saját repertoárjában választhatják ki az idelátogatók.

Fotó: Score Sport Bar

Score Sport Bar

4/7

1074 Budapest, Dob utca 65.

Címkék

Ízig-vérig sportbár lévén a Dob utcai Score Sport Barban sem maradhat el a közös meccsnézés, ráadásul a Budapest Cowbells, a főváros egyik legisekeresebb amerikaifoci-csapata is jelen lesz. Ami biztosan várható: welcome shot, tombola és tippjáték Cowbellses és Score-os nyereményekkel, félidei frissítő és remek hangulat!

Fotó: Smokey Monkies

Smokey Monkies

5/7

1051 Budapest, Arany János utca 23.

Címkék

A Smokey Monkies egységeiben rendhagyó nyitvatartással, friss BBQ-hússal és kézműves sörökkel is fogadja a vendégeit, hogy a 2019-es szezon döntőjét méltóképpen élvezhessük. Az Arany János utcai étterem mellett a Szentendrei úton is hasonló kínálattal készülnek, mindkét helyszínen több nagyképernyős TV-vel.

Fotó: Szabó Gábor - We Love Budapest

Spíler Buda

6/7

1123 Budapest, Alkotás utca 53.

Több infó

Címkék

Február 2-án már 21:30-tól lehet majd érkezni a Spíler budai bisztrójába, ahol 3 képernyő, igazi amerikai hangulat, sőt Super Bowl Double Burger is várja a szurkolókat. Emellett szűkített, kifejezetten erre az alkalomra összeállított étlap is készül, többek közt amerikai sajttortával és brownie-val is kiegészítve.

Fotó: Sport Bisztró

Sport Bisztró

7/7

1142 Budapest, Szőnyi út 2.

Címkék

A Szőnyi úton található Sport Bisztróban is igyekeznek majd minél autentikusabb miliőt teremteni az izgalmak mellé, hiszen amerikai sörről is ropogós csirkeszárnyakról is fognak gondoskodni. Mindemellett további tematikus ételek is várhatók, melyeket 5 nagyképernyős TV előtt fogyaszthatunk el.

Hasonló tartalmak

Admin mode