budapest

szerkesztés

7 különleges szállás a Dunakanyarban, ha számít, hol alszol

Szerzők

  • We Love Budapest

2019. 08. 01. 17:47

Ajánlottunk már strandokat, street food helyeket, éttermeket, kirándulóhelyeket és programokat is a Dunakanyarban a nyárra, eljött az idő, hogy arra is adjunk pár tippet, hogy a sokféle aktív tevékenység után hol érdemes álomra hajtani a fejünket. 7 szuper szállást gyűjtöttünk össze a régióból, kicsit tágabbra véve a határokat; kedvenc verőcei és zebegényi helyszíneink mellett most Bánkon és Alsópetényen is szétnéztünk.

Fotó: Teraszház Zebegény

Teraszház Zebegény

1/7

2627 Zebegény, Völgy utca 8.

Címkék

A patak partján és az erdő mélyén a csendet csak a madárcsicsergés és a víz csobogása töri meg. Az elegáns enteriőr és a vadregényes külső tér ideális a kikapcsolódáshoz.

Fotó: Royal Club Hotel

Royal Club Hotel Visegrád

2/7

2025 Visegrád, Fő utca 92.

Címkék

Vihetjük akár a kisbabánkat is, mert itt minden bababarát, a környék pedig egyedülálló. Az egész család együtt csobbanhat és kirándulhat nagyokat.

Fotó: Natura Hill

Natura Hill Zebegény

3/7

Zebegény, Szarvas út felől megközelíthető, külterület, 2627 Hungary

Címkék

Pihenés a levendulavirágok között – ahol végtelen a nyugalom és a csend. A hely étterme a környék alapanyagaiból összeállított, mindig változó étlappal vár minket. Megközelítés a Szarvas út felől.

Fotó: Prónay-kastély Alsópetény

Prónay-kastély – Alsópetény

4/7

2617 Alsópetény, Petőfi út 52.

Címkék

2011 óta szolgálja a vendégeit ez a páratlan adottságú, Heritage Hotels of Europe-díjjal kitüntetett kastély, ősfákkal, korhű berendezésekkel, ahol mindenki szippanthat egyet az arisztokrácia levegőjéből. Mindez egy karnyújtásnyira Budapesttől.

Fotó: Zirig Árpád

Árnyas Dió Lombház – Verőce

5/7

Verőce, Guruntyi dűlő, 2621 Hungary

Címkék

Ez a meseházikó igazi különlegesség a Dunakanyarban. Izgalmas pihenőhely, ahol a teraszon lengő hintaágyba a Duna illatát hozza a szél, és esténként a tűz pattogása mellett élvezhetjük a csendet.

Fotó: ODU House

ODU House – Verőce

6/7

2621 Verőce, Meredek utca 21.

Címkék

Puha, meleg fészek a hegy oldalában. Igényesen kialakított hely, organikus környezet és persze kert, ahogy kell: tűzrakóval, árnyas fákkal, pompás panorámával.

Fotó: Tó Wellness Hotel

Tó Wellness Hotel, Bánk

7/7

2653 Bánk, Petőfi út 53.

Címkék

Itt kerékpározhatunk, csónakázhatunk, sőt pecázhatunk és teniszezhetünk is. Esténként finom jazzt hallgathatunk remek ételek mellett.

Hasonló tartalmak

Admin mode