szabadidő

szerkesztés

6 télűző farsangi buli és koncert, ahol akár jelmezt is ölthetsz magadra

Szerzők

  • We Love Budapest

2020. 01. 27. 17:31

Rövidesen ráfordulunk a februárra, ami azt jelenti, hogy már jócskán a farsangi időszakot éljük, így egymást érik a beöltözős, télűző bulik Budapesten is. Összegyűjtöttünk nektek ezek közül néhányat a Stranger Things témájú retrowave partitól a családi rave-en keresztül a hatvanas évek megidézéséig.

Eklektik Giccs Farsang / Kiscelli Múzeum

1/6

Farsangi buli a Kiscelli Múzeum Sziklapincéjében a Ragyogj! kiállításhoz kapcsolódóan. Dress code: giccs és csillogás! Vékony a határvonal a giccs és a ragyogás között, de ezen az estén éppen ennek a határvonalnak az átlépése a cél. Lesz tárlatvezetés, jelmezverseny, és giccsbe hajló zenékkel megtűzdelt buli is!

További részletek

Tilos a Farsang / Dürer Kert

2/6

Tilos a Farsang február 8-án a Dürer Kertben! Hosszú idő után újra együtt pöröghet a Tilos Rádió közössége négy helyszínen, őrületes koncertekkel és a Tilos DJ-válogatottjával. Színpadra lép többek közt a Zuboly, a Tudósok, DJ Palotai és Perrin is.

További részletek

PomPom Superparty - The Family Rave / Akvárium Klub

3/6

Farsangi szupermulatság délután az egész családnak DJ Supermannel aka Erdélyi Zsolttal. A PomPom Party farsangi bulijába a család minden tagját várják, de főként azokat, akik Supermannek öltözve érkeznek az Akvárium Klubba február 9-én.

További részletek

Rutkai Bori Banda: Rizibizi mesefarsang / Puskin Mozi

4/6

A Rutkai Bori Banda legtáncosabb dala a címadója a zenekar jelmezes, farsangi mulatságának. Rizibizi néni eperszínű sztreccsbekecsben pompázik, Rizibizi bácsi lézerblézerben táncikál, az Űrdöngölők az orrukat nyomogatva változtatják a színüket és a maskarájukat, egérlányok ropis zacskó szoknyában pörögnek, kukutyini királyfik és királylányok fagyiszínű kelmékben és titokzatos álarcokban jelennek meg az elvarázsolt diszkóban.

További részletek

Stranger Synths: Upside Down Farsang / Dürer Kert

5/6

Egy estére Hawkins városává változik a Dürer Kert nagyterme, ahol a 80-as évek hangulatával átitatott mai és korabeli slágerekre bulizhatunk. A hangulatért Quixotic, az új retrowave hullám legismertebb hazai úttörője felel. Karácsonyi izzók, BMX, Stranger Things cosplay, retro játékgépek és egyedi fotófal a teljes Upside Down élményért. Egy különleges farsangi retrowave party jelmezversennyel, amit a Stranger Things, a Netflix egyik legmenőbb sorozata inspirált.

További részletek

Carson Coma - A hatvanas évek meghetvenesítése vol. 2 / Dürer Kert

6/6

A hatvanas évek meghetvenesítésének Toldi Klubban végigmulatott első felvonásának évfordulóján a Carson Coma tánczenekar ismét a beatkorszak, a hippikommunák és a táncdalfesztiválok nagy slágereit hozza el a budapesti éjszakába, aminek ezúttal a Dürer Kert nagyterme ad helyet. Élőben szólal meg minden dal Korda Györgytől a Beatlesig, az I’m a Believertől a Boogie-Woogie klubbig. Vegyük hát fel ismét a kordbársony zakókat, garbókat vagy a pöttyös szoknyákat, és mulassunk úgy, ahogy '68-ban a Metro Klubban.

Hasonló tartalmak

Admin mode