gasztró

szerkesztés

6 hely Budapesten, ahol az ünnepi brunch-ot nem érdemes kihagyni

Szerzők

2015. 12. 09. 16:47

A karácsonyi időszakban számos budapesti étterem tart ünnepi brunch-okat, amelyeken nemcsak jókat ehetünk-ihatunk, hanem végre lelassíthatunk és elkezdhetünk ráhangolódni az év végi meghitt napokra. Az adventi vasárnapoktól a december 25-26-i programokig többféle opció közül lehet válogatni.

Fotó: Balkányi László - We Love Budapest

KOLLÁZS Brasserie & Bar

1/3

1051 Budapest, Széchenyi István tér 5-6.

Több infó

Címkék

Ismét egy fantasztikus, szecessziós épület, ismét remek színvonal a gasztronómiát illetően – a Four Seasonsben két karácsonyi brunch is lesz idén. Az elsőn, amelyet december 6-án rendeznek, az igazi, lappföldi Mikulás is tiszteletét teszi, hogy szórakoztassa az ottani gyereksereget, a december 25-i eseményen pedig az élő zenén kívül olyan csúcsfogások, mint a fogaspaprikás és a levendulás-mézes pulykasült várják az ínyenceket.

Időpontok: december 25., 11:00-15:00
Ár: december 25. – 18 000 Ft + 12% szervizdíj (50%-os kedvezmény 6 és 14 év között, 6 év alatt ingyenes)
További részletek

Fotó: Kiripolszky Csongor - We Love Budapest

ÉS Bisztró

2/3

1051 Budapest, Deák Ferenc utca 12-14. (Kempinski)

Több infó

Címkék

A Kempinski méltán híres éttermének különleges „ünnepi családi ebédje” kicsit kilóg a sorból, itt ugyanis a vendégeknek nem kell egymással harcolniuk az utolsó szelet sonkáért, hiszen a finomabbnál finomabb fogások egyenesen az asztalhoz érkeznek. Van persze büféasztal is salátákkal, sajtokkal, friss kenyérrel és különféle desszertekkel. A karácsonyi időszakban több adventi és egy karácsonyi ebédre invitálják az érdeklődőket, akik étkezés közben élvezhetik az élő zenét és a szomszédos Fashion Street adventi vásárának forgatagát, és hogy a szülők is nyugodtan hódolhassanak az élvezeteknek, a gyerekeknek még felügyelt játszósarkot is biztosítanak.

Időpontok: december 13., 20. és 25., 12:00-15:00
Ár: 9 500 Ft +12% szervizdíj, 6 és 12 év között 50%-os kedvezmény, 6 év alatt ingyenes
További részletek

Fotó: Kiripolszky Csongor - We Love Budapest

ARAZ Étterem

3/3

1074 Budapest, Dohány utca 42-44.

Több infó

Címkék

Trendi, mégis természetes környezet, és egy nem mindennapi ajánlat: az adventi brunch-ra érkező vendégek ingyen vehetik igénybe a szomszédos Continental Hotel wellnessrészlegét – a remek ételek mellett ez újabb jó módja az ünnep okozta stressz levezetésének. A brunch-olók korlátlanul fogyaszthatnak a ház boraiból, ami az élő zenével együtt kétségkívül garantálja majd a jó hangulatot. A karácsonyi menü igen változatos: van például joghurtos sütőtöksaláta aszalt szilvával, sültkacsamell-szeletek vörösboros almaraguval, köretnek édesköményes ratatouille, a desszertek közül pedig a tradicionális karácsonyi fatörzstortát (Buche de Noel) emelnénk ki. Karácsony napján is lesz zenés brunch, ahol a gyerekek szórakoztatásáról külön gondoskodnak.

Időpontok: december 13., 20. és 25., 12:00-15:00
Ár: 6 990 Ft (6 és 12 év között 50%-os kedvezmény jár, 6 év alatt ingyenes)
További részletek

Hasonló tartalmak

Admin mode