éjszakai élet

szerkesztés

5 szabadtéri szórakozóhely a nyári estékre Budapesten

Szerzők

  • We Love Budapest

2019. 06. 18. 13:57

A meleg nyári estékre ajánlunk most szuper helyeket, ahol a szabad ég alatt szórakozhatsz, iszogathatsz, akár a Lánchíd tövénél, akár egy régi kastély belső udvarában, vagy a Nyugatinál, egy elszeparáltabb, mégis nyüzsgő helyen. Jó italok, koncertek, pezsgő hangulat.

Fotó: Hartyányi Norbert - We Love Budapest

ZSIRÁF

1/5

1062 Budapest, Teréz körút 53.

Több Infó

A szabadtéri sörkertet hamar a kedvenc nyári helyünkké teszik kisüzemi sörei (és sörkoktéljai), akusztikus koncertjei, óriáskivetítős filmvetítései, pingpongasztalai és az éjszakába nyúló partik.

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Budapest

PONTOON

2/5

1051 Budapest, Vigadó 1/A kikötő

Több Infó

Csodálatos budai panoráma, délután napfényes lazítás, este pedig holdfényes koncertek, valamint DJ-szettek: a Lánchíd pesti hídfőjének tövében található urbánus oázis elválaszthatatlan a budapesti nyaraktól.

Fotó: Krisztián Farkas - We Love Budapest

raqpart

3/5

1051 Budapest, Lánchíd pesti hídfő

Több Infó

Címkék

A szintén a Lánchíd pesti hídfőjénél található, szabadtéri bárterasznál garantált az egész napos vízparti lazulás, valamint a belváros forgatagából való kiszakadás egy jéghideg fröccs vagy koktél társaságában.

Fotó: Major Kata - We Love Budapest

Kobuci Kert

4/5

1033 Budapest, Fő tér 1.

Több Infó

Bár a Művészetek Völgye egyik helyszíneként indult, több mint tíz éve már egy óbudai kerthelyiséget is jelöl a név a Zichy-kastély belső udvarában, ahol minden a minőségi vendéglátás és a még magasabb minőségű zene feltétlen szeretetéről szól nyaranta.

Fotó: Polyák Attila - We Love Budapest

TRIP

5/5

1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2.

Több Infó

Címkék

Budapest legújabb koncerthelyszínét nem csak a tatról nyíló kilátás miatt érdemes felkeresni: indusztriális kocsmahangulata, valamint színházi bemutatói és partijai is marasztalóak.

Hasonló tartalmak

Admin mode