gasztró

szerkesztés

5 cukrászda a Dunakanyarban, ahol a sütik nemcsak szépek, de finomak is

Szerzők

  • We Love Budapest

2018. 08. 24. 11:53

Mesteri francia stílusú desszertek, csodaszép torták, klasszikus rétesek, ötletes bonbonok és olasz fagyik - feltérképeztük, mit tartogat édességfronton a Dunakanyar. Ezek alapján most 5 olyan klassz cukrászdát ajánlunk, ami színvonalát tekintve akár Budapesten is lehetne, mégis örülünk, hogy az ország egy más régióját erősítik.

Fotó: Hartyányi Norbert - We Love Budapest

Mihályi Patisserie, Vác

1/5

2600 Vác, Köztársaság út 21.

Címkék

Idén egy ismert hazai étteremkalauz őket választotta az év cukrászdájának, nem véletlenül. A Mihályi-sütemények látványban is erősek, de ízben és minőségben is verhetetlenek, magyar cukrászdában ritkán tapasztalunk ilyet.

Fotó: Sweet Dreams Szentendre

Sweet Dreams, Szentendre

2/5

2000 Szentendre, Paprikabíró utca 19.

Címkék

Különleges pohárkrémek és sütemények, rendelhető torták, odafigyeléssel készítve. Mind az enteriőrnek, mind pedig a desszertek formájának és ízvilágának köszönhetően tuti, hogy visszajáró vendég leszel.

Fotó: Hartyányi Norbert - We Love Budapest

Monarchia Rétesház, Zebegény

3/5

2627 Zebegény, Kossuth Lajos út 33.

Címkék

Zebegény főutcájának legvégén, a patakparton bukkanhatunk rá erre a kis réteskuckóra. A friss, ropogós és forró rétes illata belengi a környéket.

Fotó: Édeni Édességek Boltja Szentendre

Édeni Édességek Boltja, Szentendre

4/5

2000 Szentendre, Dumtsa Jenő utca 9.

Címkék

A csokoládé minden formája kapható itt: minőségi, igazi, fekete, tej-, ízesített és natúr. Kiváló alapanyagokat is vásárolhatunk, hogy még az otthoni bonbonkészítés közben is eszünkbe jusson a hely.

Fotó: Chilli Cuki Dunakeszi

Chilli Cuki, Dunakeszi

5/5

2120 Dunakeszi, Kolozsvár utca 35.

Címkék

Olaszokat meghazudtoló módon készítik Dunakeszin a fagylaltokat. A Chilli név nem meglepő – különleges ízkombinációkkal és hatalmas gombócokkal találkozhatunk itt. Az Illúzió nevű, díjnyertes fagyi megér egy próbát!

Hasonló tartalmak

Admin mode