shopping

szerkesztés

3 új bringabolt, ahol érdemes körülnézni idén

Szerzők

  • We Love Budapest

2016. 04. 29. 17:13

Lassan várható, hogy stabilizálódik a jó idő, ami a bringaidény kezdetét is jelenti. Az előző szezonban részletesen foglalkoztunk a legígéretesebb bicikliboltokkal, és idén is elhatároztuk, hogy megkeressük azokat az újonnan nyílt üzleteket, ahol szerintünk érdemes vásárolni a nyárra. Szomorúan konstatáltuk, hogy egyre kevesebben vágnak bele efféle vállalkozásba, viszont sikerült találni három (2+1 online) olyan boltot, amelynek dolgozói a nehézségek ellenére is optimistán kezdtek bele a munkába.

Fotó: Hartyányi Norbert - We Love Budapest

Sydney kerékpárszerviz

1/3

Címkék

A Sydney kerékpárszerviz annyira új, hogy csak ezen a héten volt a hivatalos nyitóbulija. Az üzletet a tulajdonos többéves ausztráliai tartózkodása után nyitotta meg, kint szokott rá ugyanis a biciklizésre, és ott fedezte fel az ausztrál Reid márkájú bicikliket. Hazaérkezésekor úgy döntött, hogy elhozza Budapestre is a brandet. A Dembinszky utcában található helyen készen juthatunk hozzá a mindössze 14 országban forgalmazott kerékpárokhoz, és ha tetszik úgy, ahogy van, akkor akár azonnal elvihetjük a kiszemelt darabot, de természetesen, ha valamin változtatnánk, akkor ezt is szívesen megteszik nekünk, illetve egyedi igények esetén tudnak rendelni extrákat is. A helyen működő bringaszerviz nem csak az itt forgalmazott márka esetében vehető igénybe, mindent szívesen megjavítanak, átalakítanak és felturbóznak igény szerint.

Cím: 1071 Budapest, Dembinszky utca 21.
Weboldal
Facebook

Fotó: Juhász Norbert - We Love Budapest

La Bringa 

2/3

Címkék

A La Bringa a budapesti kerékpáros élet egyik új reménysége lehet, már csak azért is, mert egy igen jól felszerelt boltról van szó, magas szintű szakmai tapasztalt áll az ott dolgozók háta mögött, és imádják, amit csinálnak. A vállalkozás egy fénytechnikával foglalkozó céget vezethető Hidvéghy Zsolt nevéhez fűződik, akinek mindig is szívügye volt a kerékpározás. A Soroksári úti üzletet hosszas tervezés után nyitotta meg, egy komoly múlttal rendelkező profi csapat segítségével. A boltban új és használt bringákat és egyedileg megtervezett kerékpárokat is kínálnak, ezenkívül van használt bringa beszámítás (ha az ember újat szeretne), valamint bringabeszállítás, ha valaki sérült járművét valamilyen oknál fogva nem tudná eljuttatni a szervizig. Ezen kívül a La Bringa adottságai tökéletesek a kétkerekűek tesztelésére, kipróbálásra is, hiszen rendelkezik egy tekintélyes méretű hátsó parkolóval.

Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 60.
Facebook

Fotó: Vadkert Bike

Vadkert Bike

3/3

Az internetes bringavásárlás szerintünk elég nehezen összeegyeztethető azzal a szándékkal, hogy az ember idén sokat szeretne tekerni, ettől függetlenül viszont igen érdekes kezdeményezés a Vadkert Bike online bicikliüzlete. A cég főleg a Csepel által gyártott bringákkal foglalkozik, de a választékban találunk más érdekes darabokat is, mint például a KRP Budapest-széria. A kész termékek mellett egyedi konstrukcióban is gondolkodhatunk, viszont érdemes nagyon átgondolni, hogy az ember mit szeretne, hiszen kipróbálásra értelemszerűen nincsen lehetőség. A klasszikus kétkerekűek mellett a Vadkert Bike foglalkozik tandembiciklik, utánfutók, rollerek és kiegészítők eladásával is, emellett pedig az egész ország területén szerveznek túrákat.

Weboldal
Facebook

Hasonló tartalmak

Admin mode