gasztró

szerkesztés

3 étterem Gödöllőn, ahol jót ehetsz, szép környezetben

Szerzők

  • We Love Budapest

2018. 08. 31. 16:30

Amikor időnként az az érzésünk támad, hogy Budapestről szinte már mindent tudunk, kicsit messzebb is elkirándulunk a határainál. Így jutottunk Gödöllőre is, ráadásul már nem az első alkalommal. A korábbi, alapos bejárás helyett most viszont kifejezetten az éttermekre koncentráltunk, így jutottunk el addig a 3 helyszínig, amit bátran merünk ajánlani bárkinek, aki a városban jár. Monarchia-beli konyhától kezdve, házias, kemencés ételeken túl családias bisztróig 3 helyet ajánlunk.

Fotó: Hartyányi Norbert - We Love Budapest

Erzsébet Királyné Étterem

1/3

2100 Gödöllő, Dózsa György út 2.

Címkék

Nagyon jó választás, ha Monarchia-beli hangulatot és ételeket keresünk. Poros múltidézés helyett virágos tapétával, barátságos felszolgálással, harcsapaprikással és hasonló ízletes fogásokkal találkozunk.

Fotó: Hartyányi Norbert - We Love Budapest

Kemencés Vendéglő

2/3

2100 Gödöllő, Kossuth Lajos utca 31.

Címkék

A Kossuth utca régiségekkel dekorált parasztházában lepény, hús, rétes, sőt még leves is kikerül a névadó kemencéből. A házias ételeket és a saját szörpöket a napfényes teraszon is megkóstolhatjuk.

Fotó: Smarni Étterem

Smarni

3/3

2100 Gödöllő, Szabadság út 4.

Címkék

Egy gyerekbarát bisztró a központban, ahol fiatalos közegben, akár a szellős teraszon is kóstolhatunk szépen komponált, újragondolt ételeket. Bombabiztos tipp családi összejövetelekre és randikra.

Hasonló tartalmak

Admin mode