Keresés EN

Szabadidő

Budapesti élmények 10 000 Ft-ból - Az eddigi legjobb We Try Budapest beszámolók

A We Love Budapest és a MasterCard közös játékának, a We Try Budapestnek a lényege, hogy 500 jelentkező megmutathatja, hogy ők mit tudnak kihozni Budapestből 10 000 Ft-tal a PayPass kártyájukon. Szerencsére jó sokan jelentkeztek a játékra és rengeteg szuper élménybeszámoló is érkezett már, mi pedig ezek közül kiválasztottuk azokat, amik szerintünk eddig a legötletesebbek. Aki esetleg ezek után kedvet kap, az még június 20-ig jelentkezhet és kreatívkodhat. Hajrá.

1/7

Jótékonykodás hamburgerrel

Egy kedves hölgy, Nonna szuperül kihasználta a We Try Budapest adta lehetőséget, és ahelyett, hogy szórakozásra költött volna, úgy gondolta, inkább megvendégel egy hajléktalant. Sándor bácsi a beszámoló szerint nagyon örült a Jack’s Burger hamburgernek, és már azt is tudja, hogy mi az a PayPass.

2/7

Sünök is tesztelték a PayPasst

Fufi nem akármilyen házisün, hiszen gazdája jóvoltából ő bizony halad a korral. A szúrós állatka beszámolója szerint ezúttal nem kellett sorban állnia a boltban, aminek nagyon örült, sőt, pluszban még egy csomó finomságot is kapott, mint például sünpástétomot. Az egész szerkesztőség nevében kívánunk neki jó étvágyat.

3/7

Vapiano használati útmutató

Alapvetően a Vapianoban ebédelni nem számít a legkülönlegesebb budapesti kalandnak, Somogyi Tímea viszont remekül megérezte azt, hogy sokaknak a félig önkiszolgáló rendszerben működő olasz étterem az első látogatás alkalmával bizony kicsit kaotikusnak tűnik. Tímeának hála most végre le lett írva az, amit sokan nem mernek megkérdezni, méghozzá alaposan, pontokba szedve. Az útmutató annyira alapos, hogy még a bőrborítású székek tapadási együtthatójának és a Vapiano termodinamikájának kapcsolatára is kitér. A beszámoló a Facebookon olvasható. Köszönjük.

4/7

Kétnapi kaja 1000 Ft-ból

Eszternek teljesen igaza van, nem kell folyton éttermekben és bárokban gondolkozni, egy kis izgalmas felütéssel akár egy CBA-s vásárlás is lehet nagy élmény. Hősünk a lehetetlenre vállalkozott, amikor elhatározta, hogy ő bizony be fog vásárolni az aznapi vacsorához, a másnapi reggelihez és az ebédhez mindössze 1000Ft-ból. A vásárlás során természetesen nem nézte a minőséget és az összetevőket, csakis az árakat. Meglepő módon a dolog (majdnem) sikeres lett, Eszternek 1182 Ft-ból sikerült a lehetetlen, az extra 1182 Ft pedig csakis saját figyelmetlenségének tudható be, akár sikerülhetett is volna a keretben maradni. A kalandról részletes beszámoló itt olvasható. Gratulálunk.

5/7

Gourmet élmény egy szupermarketben

Egy másik tesztelő is úgy gondolta, hogy annak ellenére, hogy valami igazán gourmet-ra vágyik, mégsem a szokásos belvárosi éttermeket célozza meg, hanem egy szupermarketet. Judit füstölt heringet, citromot, friss koriandert, bagettet és tokaji bort vásárolt magának. amiből egy nem egyszerű ebédet rittyentett össze, majd megosztotta az

instagramon.

I Try budapest - Apacs from Krisztina Nemeth on Vimeo.Ahogy azt Kiki is jól felismerte, az orrpiercing bizony fogyóeszköz, így időről időre nem árt, ha az ember betáraz egy nagyobb adagot. Szerencsére erre is van lehetőség a We Try Budapest keretein belül. Ezt a beszámolót nem csak az egyedi szerzemények miatt szerettük, hanem azért is, mert a vásárláshoz videó is készült.

7/7

We Try Gourmet Fesztivál

Szerencsére a is kompatibilis volt a We Try Budapest, mondi76 nicknévre hallgató tesztelő Odüsszeusz leleményességével használta ki ezt a lehetőséget és az

Hasonló tartalmak

Szabadidő

Megtaláltuk az új kedvenc „nappalinkat” – Megnyílt a Kollab a Mammutban

?>

A Kollab a Mammutban egy kísérleti hely, ami hol kávézóként, hol coworking helyként, hol kultúrtérként és lazulóhelyként vár mindenkit.

Szabadidő Gasztró Szponzorált

Tante Fanny családi nap a Budapest Park jégpályáján

A karácsonyi időszak kedvenc családi programjait élhetjük át december 10-én a Tante Fanny családi napon.

24 nap, 24 program – Készülj a We Love Budapest adventi naptárával az ünnepre

?>

Hamarosan kezdődik az advent, mi pedig minden napra ajánlunk egy programot az ünnepre készüléshez.

Szabadidő

Kalandok és gasztroélmények a téli Budapesten! - Mesés téli napok várnak ránk a fővárosban

?>

Fényben pompázó karácsonyi vásárok, ünnepi hangulatú programok, jégpályák, páratlan reggelik és meghitt vacsorák, színház és megannyi élmény vár ránk.

Neked ajánlott

A