Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

5. Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál

5. Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál @ Toldi mozi
Toldi mozi
1052 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Részletek

1500 Ft márc291400 -tól
ápr022300 -ig

Daazo - European Short Film Centre újra megrendezi a Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivált, amin korábban például az Oscar-díjas Mindenki is bemutatkozott. A helyszín nem is lehetne más, mint a Toldi Mozi, ahol 5 napon át nézhetünk meg blokkokba gyűjtött alkotásokat. Az elsődleges cél a legújabb magyar és nemzetközi rövidfilmek bemutatása, valamint egy olyan szakmai fórum építése, ahol a visszajelzést kereső alkotók közönség előtt mutatkozhatnak be.

Toldi mozi

1052 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
+36 1 459 5050

Displaying Friss Hús 3

A hivatalos magyar és nemzetközi versenyprogramot ITT találjátok, elöljáróban annyi, hogy a nemzetközi versenyprogram 3, a magyar pedig 7 blokkos, de a fesztivál programjának összeállítói idén először külön blokkot szenteltek magyar rendezők külföldön forgatott filmjeinek is, ami Expats néven fut.

A fesztivál záróünnepségén idén három fődíjat osztanak ki: a legjobb magyar élőszereplős, a legjobb magyar animációs és a legjobb nemzetközi élőszereplős/animációs filmnek járó díjat, valamint díjazzák a legjobb magyar színészt és a legjobb magyar színésznőt is.


Jegyértékesítés március 23-tól.

Hasonló események