Fesztivál

XXII. Budapesti Pszichológiai Napok - Léleklabirintus

József Attila Művelődési Ház
Fotó : Bozó Rebeka / Pszinapszis - Budapesti Pszichológiai Napok

Már 22. alkalommal szervez pszichológiai témában tudományos-kulturális eseményt önkéntesek egy csoportja, azzal a céllal, hogy a pszichológiát egy kicsit közelebb hozza a laikusokhoz, és eloszlassa az azt övező sztereotípiákat. Teszi mindezt a szakma nemzetközileg is elismert neves képviselőinek segítségével, akik többféle formában avatnak be a szakma rejtelmeibe. Idén 3 napon át több mint 80 interaktív ismeretterjesztő előadásba, 21 workshopba és 40 kulturális programba csatlakozhatunk be az angyalföldi József Attila Művelődési Házban, amik között lesz kiállítás, koncert, színház, kerekasztal-beszélgetés, jóga, de még slam poetry verseny is. Az idei év fő témája a Léleklabirintus, vagyis a programok bővelkedni fognak önismereti és a személyiséggel kapcsolatos kérdésekben.

Fotó: Pszinapszis

“Saját léleklabirintusunk egészen egyedi, személyre szabott falakkal, útvonalakkal, akadályokkal lett megalkotva általunk, élményeink, tapasztalataink és a számunkra fontos mások által. A legfontosabb talán a keresés motívuma, mert az élet egyik fő mozgatórugója az, hogy mindig keresünk valamit. A főcím magába foglalja a lelki problémák során való elveszettség érzését is, amikor az ember saját problémáinak labirintusában reked. Kifelé vezető út mindig van, de sokszor segítség kell annak megtalálásához. Ehhez ad segítséget a pszichológia, ami iránytűként vezetve minket utat mutat, hogy a szövevényes össze-visszaságból eljussunk saját léleklabirintusunk végére.”

Regisztráció és jegyek

  • A workshopokra a helyszínen lehet majd regisztrálni, a többi program szabadon látogatható, érkezési sorrendben történik a helyfoglalás.
  • Jegyeket ITT vásárolhattok