Program adatai

Október 15-én a Bálnában rendezik meg az ősz legnagyobb sétálókóstolóját, a Vingardium in The Cityt, ahol a jó borok, a csodás panoráma és a pezsdítő zene mellett több, mint 20 kiállító közel 100-féle tétele vár ránk. Az ország minden borvidékéről érkeznek kiállítók – képviselteti magát az villányi, a szekszárdi, az egri, a balatoni, a mátrai, a tokaji és a tolnai borvidék, de kóstolhatunk gyümölcsborokat és egyéb borkülönlegességeket is. Az eseményen felvonul a hazai borász szakma krémje, de a nagy nevek mellett találkozhatunk kisebb, kézműves családi pincészetekkel is. A borkedvelő közönség egy jeggyel minden pincészet tételeit végigkóstolhatja.

Különleges az esemény helyszíne is, hisz a Bálnában úgy élvezhetjük a finom borokat, hogy közben Budapest fényeit csodálhatjuk, és a bor-zene-gasztró hármasa határozza meg a programot. A sétáló kóstolón a borászatok mellett gasztronómiai kiállítók, DJ, és további izgalmas programelemek színesítik az estét. Fellép például Bérczesi Robi, a Hiperkarma frontembere.

A program október 15-én 16:00 órakor veszi kezdetét a Bálna Budapestben, további infókért pedig érdemes felkeresni az esemény weboldalát.

Hasonló tartalmak

Admin mode