Keresés EN

shopping

Vállfa Projekt őszi ruhacsere

November 24-én a Vállfa Projekt őszi ruhavásárán vehetünk részt, a Lehetőségek terében. A ruhacserét kísérő workshopok ezúttal a textilek és az anyagismeret világába kalauzolnak bennünket.

Léteznek ma még környezetbarát textilek? Ami természetes eredetű, az fenntartható is? Milyen anyagok viselése a legegészségesebb az ember számára? A téma kapcsán Papp Zsófia fenntartható textiltervező és anyagkutató lesz a segítségünkre, aki alap- és mesterdiplomáját a MOME textiltervezés szakán szerezte. Előadása során megismerkedhetünk a különböző anyagtípusokkal, és kitérünk arra is, hogyan érdemes viszonyulnunk a ruháinkban található címkékhez.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Advent a Hegyvidéken

A Hegyvidék adventi vására széles portéka-kínálattal, családi programokkal, koncertekkel, helytörténeti sétákkal, adventi gyertyagyújtással várja a látogatókat.

Duna Művészegyüttes: Héttorony táncszínházi előadás

December 28-án Makovecz Imre emlékére készült Héttorony című előadásával lép a Nemzeti Táncszínház színpadára a Duna Művészegyüttes.

Kultúra

Fűri Judit előadása a Városmajori Jézus Szíve-templomban

Fűri Judit üvegművész–restaurátor december 2-án a Városmajori Jézus Szíve-templom díszüvegablakainak restaurálásáról és rekonstrukciójáról tart izgalmas előadást.

Neked ajánlott

A