Szponzorált / gasztró

szerkesztés

Ünnepi vacsora a MÚZSA 2. születésnapján

Program adatai

Budapest egyik legfényűzőbb bárja, a MÚZSA október 1-én ünnepli 2. születésnapját, ezen a varázslatos estén izgalmas koktélokkal, a magyar és az ázsiai konyha elbűvölő ötvözetével és elegáns, mégis játékos hangulat közepette tehetünk utazást az időtlen aranykorba.

A különleges esemény alkalmából, rengeteg kemény munka és odaadás után, Rédli Ádám head bartender és csapata ízelítőt nyújt az egyik új koktélból, míg Győrffy Árpád executive séf pár új fogással is készül, amelyek továbbra is az ázsiai és magyar konyha legjavát mutatják be. Az estét egy meglepetés koktéllal nyithatjuk, majd lazac tatakit, serpenyőben sült fésűkagylót és libamájat, wagyu marha gyozát és miso hoikorot kóstolhatunk, az estet pedig meglepetés desszert zárja. A zenei aláfestésről Rewod + Artemisz, Nika és Myra Monoka dallamai gondoskodnak majd. 

Ha a vacsoramenü fogyasztása nélkül szeretnénk részt venni az eseményen, akkor a bár első részén, a Gresham ikonikus csillárja alatt és a bárpultnál foglalhatunk helyet.

A részvételhez asztalfoglalás szükséges a muzsabar.budapest@fourseasons.com e-mail címen, vagy a +36 1 268 5120-as telefonszámon.

Hasonló tartalmak

Admin mode