Program adatai

Szabadság, öröm, fesztelenség, kikapcsolódás, együttlét, szuper zenék, remek hangulat, gyönyörű környezet... Ilyen az élet, Szeláví!

Nem messze Budapesttől, Pilisborosjenő határában új kisfesztivál debütál az idén: június 18. és 20. között az élet apró örömeivel, családias hangulattal és izgalmas koncertekkel, programokkal, kézműves- és gasztronómiai vásárral vár minket a Szeláví Fesztivál. A slow-turizmus, az ökotudatosság és az összművészetiség jegyében induló rendezvény nemcsak a fesztiválok, de a természet kedvelőinek is felejthetetlen élmény lesz, végtelennek tűnő mezők, hegyes, lankás tájak és sűrű erdők között élvezhetjük idén a remek zenei felhozatalt. A fesztivál ráadásul épp a Kevélyhegyi Levendulamező szomszédságában található, és a levendulavirágzás idején várja majd a látogatókat. 

A festői látképen és a pompás levegőn túl azonban sokkal több mindent tartogat ez a hétvége a piknikezni és szórakozni vágyóknak. Zene, irodalom, tánc és gyerekprogramok, gasztronómia és iparművészeti vásár is vár minket a Szeláví! Fesztiválon. Többek között fellép Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint duója, Csillagom című műsorával zenésztársainak kíséretében Szirtes Edina Mókus, de lesz Barabás Lőrinc Live Act is. Szintén a koncertek sorában találjuk a Swing à la Django és Horányi Juli közös műsorát, de Grecsó Krisztián és Kollár-Klemencz László zenés-irodalmi produkciója, a greCSÓKOLlár is szerepel a programkínálatban. A gyerekek örömére fellép Farkasházi Réka és a Tintanyúl, továbbá Rutkai Bori Bandája is. Emellett láthatjuk majd Beck Zoli önálló szerzői estjét, lesz Szeder Trió, koncertet ad a Müller Péter Sziámi AndFriends, valamint a Csaknekedkislány tánczenekar is. Az estéket pedig DJ Hanzee teszi majd felejthetetlenné.

És ha már piknik, a fesztiválnak elengedhetetlen része egy hamisítatlan kézműves- és gasztronómiai vásár, ahol a helybéli vagy a faluhoz közeli termelők és vendéglátók mutatják be kínálatukat. Aki már biztosan ott lesz, az a sokak által kedvelt Hajnali Sörfőzők, a Mandelbrot Pékség és a Symbiose csapata, a Kis-Kevély Söröző, valamint helyi iparművészekkel és alkotókkal is találkozhatunk.

Már nem kell sokat várni, bérletek elővételben május 1-jétől kaphatók! További részletekért és információért keresd Jenőt! 

Hasonló tartalmak

Admin mode