Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Július első hétvégéjén a
360 Bar
ünnepélyesen kihívja a város legmenőbb
rooftop
bárjait, hogy eldönthessétek: ki, miben a legjobb. A megmérettetés résztvevői: a kihívó 360 Bar, az underground 
Corvin Club
, a változatos 
Gozsdu Sky Terrace
 
és az imádnivaló 
Liebling
.
Hogyan
szavazhatsz
?
Válj igazi kritikussá és július 1-2-3-án keresd a
Rooftop Challenge Weekend
hivatalos szavazólapját a résztvevő tetőteraszokon, és cserébe rögtön megajándékoznak a résztvevők egy welcome drinkkel vagy falatkával. 
360 Bar: welcome prosecco


Corvin Club: welcome Russian Standard + szóda + lime


Gozsdu Sky Terrace: welcome shot cocktail


Liebling: welcome limonádé vagy száraz pezsgő
Ha a kezedben van már a szavazólap, akkor nincs más dolgod, mint mindegyik helyszínre ellátogatni, és igazi kritikusként tesztelni a helyeket. Minden helyszín saját szavazólapját az adott bárban leadhatod, miután kitöltötted, és a bárpultnál érvényesítették saját pecsétjükkel. 
Az
értékelés
kategóriái (1-5):
- Ételek


- Italok


- Kiszolgálás


- Kilátás / hangulat


- Zenei program
Mit
nyerhetsz
?
Igen, nyerhetsz. Méghozzá egy olyan össznépi ajándékcsomagot, amit a résztvevő rooftop bárok dobnak össze.  A leadott szavazólapokból a Rooftop Challenge Weekend után sorsolják ki a fődíj nyertesét, akit e-mailben értesítenek. Ne feledd, minél több helyet értékelsz, annál nagyobb az esély, hogy mindent vigyél.
Fődíj:


- 360 Bar: 2 személyes exkluzív reggeli saját felszolgálóval, zenével és egy üveg ajándék pezsgővel


- Corvin Club: 1 havi bérlet minden corvinos rendezvényre


- Gozsdu Sky Terrace: 2 személyes koktélkóstolás 3 választható koktélra


- Liebling: 3 fogásos borvacsora 2 fő részére

Hasonló tartalmak

Éjszakai élet

The Project: Unity6

Töretlenül robog tovább az Unity téli szezonja. A széria hatodik része december közepén egy erős hármas fogattal teszi még magasabbra a lécet. Az Afterlife és Innervisions kiadók vezéregyénisége Konstantin Sibold vezeti a triumvirátust, mellé érkezik az Anyma-val közösen készített Syren atyja: Rebuke, ráadásnak pedig a Vasúttörténeti Park óriásit dobbantó közönségkedvencét, az Omnya duót hívták meg a szervezők. A Várkert rendezvénytermének közepén továbbra is ott trónol majd az átlátszó ledfallal borított körszínpad, egy rakás robotlámpával és vizuális effekttel.

Szabadidő Kultúra

Múzeumok karácsonya 2023

A Magyar Természettudományi Múzeum, karöltve a Budapesti Történeti Múzeummal, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeummal, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeummal, a Magyar Nemzeti Múzeummal és az Országos Széchényi Könyvtárral megszervezi december 16-án a Múzeumok karácsonyát. Az intézmények különböző ünnepi hangulatú előadással és foglalkozással készülnek: megtudhatjuk például, hogyan zajlott a reformkorban az ünnep, kipróbálhatunk egy 100 éves szaloncukorpapír-rojtozót és lesz adventi barkácsműhely is kicsiknek-nagyoknak!

Shopping

Resident Art Galéria: New Kids on the Wall

A 2018-ban debütáló Resident Art Fair kortárs képzőművészeti vásár immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre. Ahogy arra a vásár címe is utal, a kurátorok, Bánki Ákos és Schneller János ezúttal a pályakezdő képzőművészekre helyezték a hangsúlyt. A rendszeresen kiállító művészek mellé közel 40 új kiállítót hívtak meg, akik nagy része még soha nem szerepelt képzőművészeti vásáron, sőt legtöbbjük most debütál a kortárs műkereskedelmi piacon, azaz épphogy csak elkezdte művészi pályafutását. A december 14. és 22. közt látogatható vásár lehetőséget teremt a fiatalok számára egyfelől a bemutatkozásra, másfelől műveik értékesítésére.

?>

Neked ajánlott

A