Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Hullan Bea legújabb, „Portrék” című kiállítása november 6-án, szombaton 17:00 órakor nyílik a Próféta Galériában, ahol a vernisszázs háziasszonya és a kiállítást megnyitója Háver-Varga Mariann lesz. Hullan Bea autodidakta festő, aki saját szemén és lelkén szűri át a világot, és vetíti vászonra. Női portrékat 2016-tól fest, gondolatait és érzéseit ezen keresztül tudja a legjobban átadni. Olaj-vászon képei karakteres nőket mutatnak be, mindezt egy egészen különleges, széttöredezett, kaleidoszkóp-szerűen megjelenő képi világban. Képeiből ősi női energia gomolyog, és tudatosan vagy tudattalanul, de mindegyik női karaktere egy-egy női archetípus. Bea képeinek főszereplői különböző karakterűek, korúak és identitásúak. De ami közös bennük, hogy mindegyikük átment Bea szűrőjén és ezért az ő nőiségén keresztül kerülnek vászonra.  Hullan Bea női portrékból álló kiállítása az utóbbi négy év alkotásait vonultatja fel, mely immár közel 40 csodás női karaktert számlál.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Szabadidő Szponzorált

GOBUDA Advent

Óbuda legnagyobb bevásárlóközpontja a GOBUDA Mall családi programokkal vár bennünket december 6. és 9. között: ingyenes Gryllus Vilmos és Kovácsovics Fruzsina gyerekkoncertre számíthatunk, és lesz népzenei hangszersimogató adventi rézfúvós koncerttel, valamint digitális játéksarok, kézműves foglalkozás és arcfestés is.

Shopping

ReClaim Vintage – Advent Night Shopping

December 3-án, advent első vasárnapján hosszabbított nyitvatartással, este 23:00-ig várnak a Király utca új vintage boltjában, a ReClaimben. Lesz süti, karácsonyi zene, és 15% kedvezmény jár minden teljes árú termékre, amennyiben a kasszánál bemondjuk a Rudolf jeligét.

Neked ajánlott

A