Program adatok

A LAVOR Collective 200 műtárgyból álló válogatásának középpontjában a folyamatosan a levegőben lévő új időszak, a New Era áll, melyet így jellemeznek: „Körülvesz minket valami meghatározhatatlan. Az idő egy pontba sűrűsödött és mindannyian egyszerre kerültünk a jelenbe, melyben lehetőséget kaptunk a jövőnk újratervezésére. (...) Ez az időszak ugyanakkor nemcsak a változásra és paradigmaváltásra alkalmas, hanem kihívás emberi korlátaink számára. Hogyan maradhatunk emberek, hogyan őrizhetjük meg emberi mivoltunkat a legszélsőségesebb körülmények között is?
Elérkezett a csend ideje és egy lehetőség arra, hogy körülnézzünk, megfigyeljük a körülöttünk lévő környezetet, melyet nemcsak tudatunkkal formálunk. A tárgyak megszólítanak minket, beszélnek hozzánk, igaz nem szavakkal épp ezért új képességekre van szükségünk. Itt az ideje felfedezni a még fel nem fedezetett, elképzelni az elképzelhetetlen és más perspektívába helyezni a valóságot. Ez a New Era kezdete.”

Az Art Salonban 2021. január 24-ig tekinthetők meg a „beállítások előzetes bejelentkezéssel az alábbi e-mail címen vagy telefonszámon: 

  • contact@lavorcollective.com
  • +36-30-847-7913

Hasonló tartalmak

Admin mode