Program adatai

Április végén a Marczibányi Téri Művelődési Központ titkos hátsó kertje megnyitotta a kapuit a nagyközönség előtt. A vadszőlővel befuttatott szuper kis terasz nemcsak napozóágyakkal telt meg, hanem a tavaszi és nyári vasárnapokon remek programok is várnak ránk! Május 22-én pizza workshopon vehetünk részt, ahol eltanulhatjuk a pizzasütés minden fortélyát, majd a kiváló Reketye sörökkel és proseccóval kísérhetjük a saját kezűleg készített olasz finomságokat. Miután egy szelet pizzával a kezünkben kipihentük magunkat, a buli nem ér véget ugyanis egy vendég DJ szolgáltatja majd a talpalávalót egész nap.

Június 26-án és augusztus 28-án smooker party vár ránk, ahol nemcsak finom falatok készülnek majd a grillen, de a tökéletes pácolaj receptjéről is lehull a lepel a nyári gasztró workshopok alkalmával, a füstös fogásokat pedig ismét kézműves Reketye sörökkel öblíthetjük majd le. Szeptember 25-én a sörök, a borok és a gourmet sonkák kapják majd a főszerepet, a nyarat pedig egy felejthetetlen bulival búcsúztathatjuk.

Ha egy családias vasárnap délutáni lötyögésre vágyunk, akkor mindenképp a Marcziban a helyünk, napozó ágyak, roppanós falatok, pezsgő italok és kreatív programok várnak a délutáni napsütésben! 

A részletes programokról a Marczi Napozó Facebook-oldalán találtok további infókat! 

Hasonló tartalmak

Admin mode