Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Létezik-e tökéletes világ? Ha a válasz igen, vajon magasan a felhők között vagy jóval közelebb, egymásban és önmagunkban keressük? 


A közönséget egy utazásra invitálja az
ItinaiR
, méghozzá az égből a földre, majd vissza a magasba, kültéri és beltéri helyszíneken. Az akrobaták szembeszállnak a gravitációval. 
Az előadás a Mixdoor – New Forms in Mixdoor Performing Arts Practices nemzetközi, összművészeti projekt keretein belül jött létre. 
Jegyek
: 1000 Ft, törökbálinti lakosoknak 500 Ft (kizárólag a helyszínen, korlátozott számban) 


Jegyfoglalás: mixdoorticket@gmail.com 
Megközelítés
: Budapest Kelenföld vasútállomásról 172, 173-as buszok és 972 éjszakai járat, helyszín megállója: Jókai Mór utca
Kísérő események

  • 14. Magyar Zsonglőrtalálkozó - június 16-19. Zimándy Ignác Általános Iskola sportcsarnoka, téglagyár

  • Passzázs - június 18. 15.00-19.00 Zenés átvezető séta-kavalkád a törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Ház és a Téglagyár között cirkuszi és alkotóművészeti megállókkal: zsonglőrjátszóház, 'Vonal' című gyermek újcirkuszi előadás, Street Art- élő graffiti festés

  • Kapcsolatok - pop up kiállítás a patakról


A péntek esti előadás bevételét az INspirál Cirkuszközpont -nak ajánljuk fel.

Alkotók/Előadók: Spyros Andreopoulos, Eric Lecomte, Violaine Garros, Benjamin Glass Dirk, Zoletnik Zsófia, Orbán Balázs, Nikolina Komljenovic, Drávai Zoja, Lennart Paar, André Rolland, Mikó Dávid, Podmaniczky Dorottya, Horváth Kristóf, Gabaly Gergely
Zene: Kertész Endre, Szegő Dávid, Elvira Vučurević
Jelmez/Díszlet: Edouard Georgiou
3D mapping: Michał Siemieniecki

Hasonló tartalmak

Shopping

ReClaim Vintage – Advent Night Shopping

December 3-án, advent első vasárnapján hosszabbított nyitvatartással, este 23:00-ig várnak a Király utca új vintage boltjában, a ReClaimben. Lesz süti, karácsonyi zene, és 15% kedvezmény jár minden teljes árú termékre, amennyiben a kasszánál bemondjuk a Rudolf jeligét.

Kultúra

Pulpbrother (US): Sorry I forgot the pizza I was supposed to deliver

November végén amerikai kultművész érkezik a budai minigalériába, a Start Galéria Budapestbe, amit érdemes megnézni a pop-art kedvelőinek. Ha Pulpbrother sikerének titkát boncolgatjuk, olyan címkék kerülnek elő, mint a humor, olykor a fekete humor is. Rendkívül profán, szarkasztikus, csípős és mindig flegma – mégis áthatja az életigenlés.

Shopping Kultúra

PANEL Contemporary: Karácsonyi képzőművészeti kiállítás és vásár

A Faur Zsófi Galéria karácsonyi képzőművészeti kiállítással és vásárral könnyíti meg az ünnepek előtti ajándékhajszát: december 22-ig minden hétköznap 12:00-től 18 óráig nézelődhetünk a galéria művészeinek alkotásai között.

Gasztró Szponzorált

Adventi brunch az InterContinental Budapestben

Az adventi időszak a lelassulásról szól, arról, hogy megpróbálunk minél több minőségi időt eltölteni a szeretteink körében. Ebből indult ki az InterContinental Budapest is, ahol december 3-án, 10-én és 17-én ünnepi brunchra invitálnak bennünket. Ezeken a ráérős vasárnap délelőttökön a finom falatok mellett élő zene fog gondoskodni a hangulatról.

Neked ajánlott

A