Keresés EN

Kultúra

Hintalovon Művészeti Projekt: Mindenki volt gyerek – megnyitó

Novemberben egy különleges kiállítással és hozzá kapcsolódó programokkal idítják el a Hintalovon Összművészeti Projektet a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány, az Együtt a Művészetért Egyesület és az Art is Business együttműködésében.

A projektben ismert képzőművészek, írók és költők vesznek részt azzal az elgondolással, hogy új alkotásokat hozzanak létre a Mindenki volt gyerek jeligére. A tematikus összművészeti projekttel hagyományt kívánnak teremteni annak érdekében, hogy évről évre felhívják a nyitott gondolkodók figyelmét a különböző gyermekjogi kérdésekre.

Kiállító képzőművészek:
Bálványos Levente / Benyovszky-Szűcs Domonkos / Cseh Lili / Csorba-Simon István / Fajgerné Dudás Andrea / Fülöp Tünde / Hajas Katinka / Hajgató Terézia / Horváth Lóczi Judit / Kiss Márta / Koleszár Kata / Kusovszky Bea / Majoros Áron / Németh Marcell / Szabó Kristóf (Kristóflab) / Szenteleki Gábor / Wolsky András

Kiállító irodalmárok:

Gerőcs Péter / Karafiáth Orsolya / Márton László / Szentesi Éva

Cimkék

Hasonló tartalmak

Advent a Hegyvidéken

A Hegyvidék adventi vására széles portéka-kínálattal, családi programokkal, koncertekkel, helytörténeti sétákkal, adventi gyertyagyújtással várja a látogatókat.

Duna Művészegyüttes: Héttorony táncszínházi előadás

December 28-án Makovecz Imre emlékére készült Héttorony című előadásával lép a Nemzeti Táncszínház színpadára a Duna Művészegyüttes.

Kultúra

Fűri Judit előadása a Városmajori Jézus Szíve-templomban

Fűri Judit üvegművész–restaurátor december 2-án a Városmajori Jézus Szíve-templom díszüvegablakainak restaurálásáról és rekonstrukciójáról tart izgalmas előadást.

Neked ajánlott

A