Szponzorált / szabadidő

szerkesztés

Gyermeknap a Budaörsi Repülőtéren

Program adatai

  • Budaörsi Repülőtér

  • Facebook

    Facebook

  • 2022. május 29., vasárnap 10:00

A repülés rajongói gyermeknapon sem maradnak programok nélkül, hiszen május 29-én, vasárnap ismét izgalmas élmények várnak kicsikre és nagyokra egyaránt a Budaörsi Repülőtéren. A szervezők idén nagyszabású meglepetéssel készülnek: minden résztvevő, aki befizet egy helikopteres sétarepülésre, ajándék repülésen vehet részt a merevszárnyú gépek egyikén, amelyet aznap válthat be a helyszínen. A helikopteres sétarepülésekre a helyszínen lehet jelentkezni a reptér vidám csapatánál.

A szabadon látogatható Gyermekszigeten légvárak, játékok, kézműves programok fogadják a gyerekeket. Barátságos óriásbábok, arcfestők, csillámtetoválók és lufihajtogatók gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról. Természetesen a földi járművek szerelmeseiről sem feledkeztek meg a szervezők. A legkisebbek biztonságosan ismerkedhetnek a vezetés élményével az elektromos kisautó pályán, a nagyobbak pedig kipróbálhatják, milyen érzés eredeti katonai járműveken utazni.

A street food sarok kínálatában mindenki megtalálja a kedvére való falatokat, a szülők kényelmét pedig etetőszékek, és baba-mama sátor biztosítja.

Az esemény díjmentesen látogatható, további információkat itt találtok.

Hasonló tartalmak

Admin mode