Keresés EN

Szabadidő

Fuss MELLettünk! – Közösségi futás a mellrák jegyében

Október elseje szólhat az egészségről, a segítségről, a családunkról, a barátainkról és rólunk is. Ezen a napon a Hard Rock Cafe, az AVON és az iRUNmore szervezésében vehetünk részt egy közösségi futáson, miközben az akcióval egy sokakat érintő betegségre, a mellrákra is felhívhatjuk a figyelmet! 

Az esemény nemcsak profi futóknak szól, hanem lelkes kezdőknek is, hiszen az egyesület tagjai több távon és több tempóban vezetik az eseményt, hogy korosztálytól és felkészültségtől függetlenül mindenkinek jól teljen a mozgás! A 11 órás rajtolás előtt megnyitón és kerekasztal-beszélgetésen vehetünk részt, a Hard Rock Cafe egyik gyönyörű panorámás rendezvénytermáben.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Látnivalók és kultúra

Dante Casino x Z Paradigma–Füge Produkció: Tyúkdráma

December 8-án és 9-én nézhetjük meg Georgita Máté Dezső rendezésében a Tyúkdrámát, a Jurányi Házban.

Látnivalók és kultúra

Jótékonysági felolvasás az Utcajogászért

December 8-án a FUGA-ban jótékonysági felolvasóestet tartanak az Utcajogász Egyesület adománygyűjtő nagykövetei, akik közül többen írók. A decemberi eseményen Garaczi Lászlóval, Czakó Zsófiával, Bakos Gyöngyivel, Vajna Ádámmal, Aradi Péterrel, Puskás Pannival és Rojik Tamással találkozhatunk.

8. Karácsonyi ronda pulcsis futás

Elő a ronda pulcsikat a szekrényből! Az idei lesz a nyolcadik alkalom, hogy a leggiccsesebb felsőnket magunkra öltve futhatunk a jótékonyság jegyében.

Gasztró

Gőzgombócnap a Majorban 2023

December 9-én finomságok várnak a majorban: reggel 8:30-tól bruncholásra számíthatunk, majd 12:00-től nápolyi pizzák és a már jól ismert gőzgombócok közül választhatunk. Lesz klasszikus szilvalekváros és nutellás-mascarponés is.

Neked ajánlott

A