Keresés EN

Kultúra

Budapest, zárt város + Ki mint veti ágyát

Az A-kategóriás Tallinni Filmfesztivál (PÖFF) versenyében bemutatkozó Ki mint veti ágyát (2023) és előzménye, a Budapest, zárt város (2021) először lesz együtt látható egy exkluzív közönségtalálkozó keretei között. A vetítés után a két főszereplővel, Szőke Abigéllel és Katona Péter Dániellel, illetve Konkol Máté rendezővel beszélget Kovács Bálint újságíró (HVG) generációs felnövéstörténetekről, nemi szerepekről és a függetlenfilmezés kihívásairól.

Már készül a Fiatal Felnőtt trilógia 3. epizódja, ennek utófinanszírozására és utómunkájára fordítanák a november 21-ei esemény bevételeit a szervezők.   

Cimkék

Hasonló tartalmak

Advent a Hegyvidéken

A Hegyvidék adventi vására széles portéka-kínálattal, családi programokkal, koncertekkel, helytörténeti sétákkal, adventi gyertyagyújtással várja a látogatókat.

Duna Művészegyüttes: Héttorony táncszínházi előadás

December 28-án Makovecz Imre emlékére készült Héttorony című előadásával lép a Nemzeti Táncszínház színpadára a Duna Művészegyüttes.

Kultúra

Fűri Judit előadása a Városmajori Jézus Szíve-templomban

Fűri Judit üvegművész–restaurátor december 2-án a Városmajori Jézus Szíve-templom díszüvegablakainak restaurálásáról és rekonstrukciójáról tart izgalmas előadást.

Neked ajánlott

A