Keresés EN

A Magyar Divat & Design Ügynökség tizenkettedik alkalommal rendezi meg a közép-európai régió központi divateseményének számító Budapest Central European Fashion Weeket. A szezon fő helyszíne a Millenáris, ahol a „G” épületben és a Nemzeti Táncszínházban várják a divat iránt érdeklődő közönséget.

A 2024-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató BCEFW számos újdonságot tartogat augusztus 28. és szeptember 3. között. A legismertebb magyar és régiós tervezők alkotásai mellett ezúttal nagy hangsúlyt kapnak a feltörekvő tehetségek és az új generáció. Cél, hogy a közép-európai régió mérvadó divatmárkáit színvonalasan egybefogó és bemutató exkluzív eseményen a fiatal tervezők is lehetőséget kapjanak az előrelépéshez.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

Oscar-nap a Művészben

Március 11-én 96. alkalommal díjazza az előző év legjobb filmjeit és filmeseit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia. Nincs is jobb hangolódó program a gálára, mint a március 10-ei Oscar-nap a Művészben, amikor 13 órától estig jelölt filmeket nézhetünk meg.

Kultúra

Janikovszky-est a vaksötétben – avagy a lemez két oldala

A Bodor Tibor Kulturális Egyesület közreműködésével március 13-án a Lurdy Moziban egy egyedülálló képzeletszínházi előadásban lesz részünk, A lemez két oldala címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra és szavakra koncentrálva fedezhetjük fel mindennapjaink rejtett oldalait.

Szabadidő

Dolgozó anyává válni: visszatérés a munka világába

A szülési szabadság utáni visszatérés a munka világába óriási változást jelent, így minél közelebb érünk a visszatérés időpontjához, úgy sokasodnak az aggodalmaink az új életszakasszal kapcsolatban. Milyen változások történnek, mikor megérkezik a dolgozó anya szerepe az életünkbe? Milyen kihívásokra számíthatunk ebben az időszakban? Miként tudunk tudatosan felkészülni a visszatérésre?

Kultúra

Mai Manó fotográfiái

A PaperLab Galériában kiállított 50 fotóból álló, ingyenesen megnézhető válogatásban olyan alkotásokat láthatunk, amelyeket Mai Manó fotográfus a budapesti műtermeiben készített a századforduló környékén.

Neked ajánlott

A