Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szabadidő

Budapest 2024 Fáklyás Futás

A
Budapest 2024
nem mindennapi, 2024 méteres
Fáklyás Futást
szervez június 22-én este fél 10-től az esti kivilágításban pompázó pesti Duna-parton, mivel ezen a napon lesz az
Olimpia Napja
.
Szurkoljatok együtt a budapesti olimpia pályázatnak! Ünnepeljétek együtt a kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolóinkat!
Helyszín:
Margit híd, pesti hídfőProgram

:


18:00-tól: Magyarország-Portugália meccs


20:00-tól:
Deniz
 koncert a magyar olimpikonok tiszteletére írt Halhatatlanok című dal bemutatójával


21:00--tól: bemelegítés Rubint Rékával


21:30-kor: START
A nevezés mindenkinek
ingyenes
, de érdemes időben
regisztrálni
, mivel csak
az első 3000 regisztrálónak
lesz lehetősége futócipőt húzni és megtenni a Budapest 2024 távot. 
Az indulóknak modern „fáklyákat”, azaz világító habrudakat, karkötőket és egyéb fényes eszközöket biztosítanak, hogy a Margit híd pesti hídfőjétől indulva, a
Parlament
 érintésével még több fényt vigyetek a pesti éjszakába!

Hasonló tartalmak

Shopping Gasztró

tMK & Friends XMAS Shopping & Brunch

Egy újabb repertory shoppingra készülhetünk a pesti oldalon, méghozzá egy olyan izgalmas és tágas helyszínen, mint a Kastner Kommunity, ahol december 16-án és 17-én várnak egy kellemes hangulatú karácsonyi shoppingra. A Kastner Kommunity egy találkozóhely, kávézó, közösségi- és munkatér, galéria, ahol érdemes a karácsonyi ajándékok beszerzését összekötni egy brunch-csal is.

Éjszakai élet

The Project: Unity6

Töretlenül robog tovább az Unity téli szezonja. A széria hatodik része december közepén egy erős hármas fogattal teszi még magasabbra a lécet. Az Afterlife és Innervisions kiadók vezéregyénisége Konstantin Sibold vezeti a triumvirátust, mellé érkezik az Anyma-val közösen készített Syren atyja: Rebuke, ráadásnak pedig a Vasúttörténeti Park óriásit dobbantó közönségkedvencét, az Omnya duót hívták meg a szervezők. A Várkert rendezvénytermének közepén továbbra is ott trónol majd az átlátszó ledfallal borított körszínpad, egy rakás robotlámpával és vizuális effekttel.

Szabadidő Kultúra

Múzeumok karácsonya 2023

A Magyar Természettudományi Múzeum, karöltve a Budapesti Történeti Múzeummal, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeummal, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeummal, a Magyar Nemzeti Múzeummal és az Országos Széchényi Könyvtárral megszervezi december 16-án a Múzeumok karácsonyát. Az intézmények különböző ünnepi hangulatú előadással és foglalkozással készülnek: megtudhatjuk például, hogyan zajlott a reformkorban az ünnep, kipróbálhatunk egy 100 éves szaloncukorpapír-rojtozót és lesz adventi barkácsműhely is kicsiknek-nagyoknak!

Shopping

Resident Art Galéria: New Kids on the Wall

A 2018-ban debütáló Resident Art Fair kortárs képzőművészeti vásár immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre. Ahogy arra a vásár címe is utal, a kurátorok, Bánki Ákos és Schneller János ezúttal a pályakezdő képzőművészekre helyezték a hangsúlyt. A rendszeresen kiállító művészek mellé közel 40 új kiállítót hívtak meg, akik nagy része még soha nem szerepelt képzőművészeti vásáron, sőt legtöbbjük most debütál a kortárs műkereskedelmi piacon, azaz épphogy csak elkezdte művészi pályafutását. A december 14. és 22. közt látogatható vásár lehetőséget teremt a fiatalok számára egyfelől a bemutatkozásra, másfelől műveik értékesítésére.

Neked ajánlott

A