gasztró

Bar Show Budapest 2020

Bemutató

Időpontváltozás: az eredeti, április 5-i időpont helyett a rendezvényt május 17-én tartják meg, a már megvásárolt belépőjegyek az új, május 17-i dátumra érvényesek!

A Bar Show Budapest egy modern és progresszív bárkulturális esemény, amely összehozza a bárélet szakmai szereplőit, a bárok világa és kifinomult italkultúrája iránt érdeklődő műkedvelőket. Hazai és nemzetközi érlelt párlatok, likőrök, sörök, alkoholmentes italok, kávék, és számtalan koktél, valamint különféle báreszközök kiállítóinak seregszemléje.

A színes program 14:00 és 21:00 óra között zajlik majd az InterContinental Hotel különböző helyszínein, ahol a nemes párlatoké (whisky, gin, rum, vodka, stb.) és koktéloké lesz a főszerep. A kóstolás mellett a nyílt előadásokon természetesen ismeretbővítésre is lesz alkalom (pl. molekuláris mixológia), illetve a zárt Masterclassokon (pl. Vladimir Nikolaev: Highballization) különleges italokat, érdekes sztorikat ismerhetnek meg az érdeklődők.

A szervezők a III. Bar Show keretén belül rendezik meg a Koktél Magyar Bajnokságot, valamint a Flair Magyar Bajnokságot is. A szakmai szemináriumokon népszerű hazai és külföldi előadók segítenek eligazodni a bárélet világáról.
 

Hasonló tartalmak