szabadidő

szerkesztés

A Kör – Fejlődj a Flow Consulting szakértőivel

Program adatai

Június 15-től több izgalmas workshoppal is készül a nőket támogató A KörFlow Consulting szakértőinek közreműködésével. A 3-4 alkalmas, online workshopok során elsősorban a karriert érintő témákban tanulhatunk számos hasznos dolgot, melyeket az élet más területein is kamatoztathatunk.

  • A NŐ útja - 4 alkalmas workshop – Szerepek és szerelmek, életek és minták. Mélyülj el magadban, elemezd saját életed egy-egy mozzanatát, álmodj másfajta gondolkodási keretekben, tervezz és alkoss!
  • Váltás - 3 alkalmas workshop – Lehet, hogy még csak érzed, hogy valami mást akarsz. Lehet, hogy már tudod is, hogy mihez fogsz kezdeni. Bárhol is tartasz, a három alkalmas program segít neked ebben a folyamatban.
  • Kié a probléma? - Beszélgetésvezetés solutionfocus szemléletben – Vállalkozóként, cégvezetőként tapasztalod, hogy te oldod meg a problémákat a kollégáid helyett olyankor is, amikor erre ők is képesek lennének? Észrevetted, mi a következménye, ha mindig te adsz megoldást? Elégedett vagy ezzel, vagy szeretnél változtatni a kommunikációdon és a hozzáállásodon? A 3 workshopon a megoldásfókuszú szemléletből és annak kommunikációs tárházából merítünk inspirációt.
  • Restart - 4 alkalmas workshop – Az elmúlt év valami mást hozott, olyat, amit a ma élők nem tapasztaltak ezelőtt. Vajon miben változtunk? A végesség túl közel került. Hogyan küzdünk meg ennek a jelenvalóságával? Hol és hogy telnek napjaink? Kivel és mivel töltjük „jól-rosszul” az időnket? Hogyan alakulnak/alakultak a kapcsolataink? Hogyan szeretnénk alakítani? Milyen belső és külső erőforrásokkal rendelkezünk mindehhez? Magunktól és egymás történeteiből épülhetünk, tanulhatunk. 
  • Rezilienciánk erősítése női és üzleti szerepeinkben – Ha nőként több szerepben állsz helyt, akkor ez az egyik szuperképességed. A 3 miniworkshopon ennek az edzéséről lesz szó.

A programok június 14. és július 20. között elérhetőek, kattints IDE a pontos kezdésért. 

Hasonló tartalmak

Admin mode