Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Kávézók és éttermek - Cikkek

Végre megnyílt Jamie Oliver budapesti olasz étterme

Fotó: Jamie's Italian

2016. május 20., péntek — We Love Budapest

Sok várakozás után végre május végén megnyílt Jamie Oliver első közép-európai étterme, a Budai Várban.

Lezajlott a 2 hónapos budapesti és londoni tréning, ennek eredményeképp a Zsidai Csoporttal kooperáló brit Jamie Oliver sztárszakács első közép-európai éttermét a Várban nyitja. A Jamie's Italian laza, fesztelen olaszos hangulatot és ízeket ígér, magas minőségben, a fenntarthatóság jegyében. Több mint 10 hónapig tartott a fix beszállítók felkutatása, a legtöbb esetben szabadtartású állatok húsát és bioalapanyagokat használnak majd fel.

“Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy Jamie’s Italiant nyitunk Magyarországon. Budapest egy csodálatos város egyre izgalmasabb étteremválasztékkal, alig várom, hogy részese legyek ennek én is. Egyszerű, érthető, jó ár-érték arányú olasz ételeket fogunk kínálni a Jamie’s-ben, a legjobb minőségű alapanyagokból. Biztos vagyok benne, hogy a budapesti étterem egy fantasztikus színfolt lesz a folyamatosan növő Jamie’s Italian családunkban.”  – nyilatkozta Jamie.

“Nagy felelősség Jamie-vel közös éttermet nyitni, hiszen nagyon magas nemzetközi sztenderdeknek kell megfelelnünk és megmutatnunk a magyar vendégeknek, milyen a laza és elérhető minőségi és friss olasz konyha.” – tette hozzá Zsidai Zoltán Roy. „Küldetésünk újabb szintre emelkedett. Az együttműködés által Budapest még egy újabb lehetőséget kapott, hogy felkerüljön a világ gasztronómiai térképére.

Jamie's Italian Budapest

1014 Budapest, Szentháromság utca 9-11.
+36 1 800 9212

A Gourmet Fesztiválon már részt vett az étterem, ahol kóstoltunk is egy arancinit, hamarosan pedig jelentkezünk egy hosszabb anyaggal, tesztelve az olasz étterem fogásait, hangulatát, gyönyörű teraszát.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!