Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Hilton Budapest

Hotelek és szállások - Hotelek

A Hilton Hotels jelenleg 2 szállodát működtet Budapesten. Az egyik a Várnegyedben található, a másik pedig a belvárosban, a Nyugati pályaudvar mellett. Míg a Várnál található hotel az otthonosság szellemében készült és várja a vendégeket, addig a WestEndnél lévő főleg az üzleti utazóknak lesz kényelmes.


 • Hilton Budapest - WestEnd
  Fotó: Hilton Budapest

  A Hilton Budapest WestEnd egy igazi business szálloda. A város legnagyobb bevásárlóközpontjában, a WestEnd City Centerben található, bátyja a Hilton Budapest pedig a Budai Várnál. Szobái is a modern, standard szállodadizájnt követik. Nagyjából 40 négyzetméteres lakosztályai tágas és kényelmes menedékei az üzleti úton lévőknek. A kényelmet egy komplett business center, telefonközpont, tárgyalók és professzionális szolgáltatások biztosítják, az edzőterem és wellnessközpont pedig a pihenést szolgálja. A Hilton felkészült családok fogadása terén is, hiszen készítenek külön gyerekmenüt az étteremben, illetve van babysitter szolgáltatásuk is.

  Elérhetőség

  1062 Budapest, Vaci út 1-3.
  +36 1 288 5500
  Módosítanál? Küldd el!

  Árkategória €€€€€

 • Hilton Budapest - Várnegyed

  Az UNESCO Világörökség listáján szereplő Budai Várnegyed szerves részeként a romantikus Halászbástya és a Mátyás templom szomszédságában fekvő különleges építészeti kialakítású Hilton Budapest első osztályú szolgáltatásokkal és exkluzív felszereltséggel várja a Budapestre látogatókat. A szálloda modern falai egy XIII. századi dominikánusrendi templom és kolostor romjaira és egy XVI. századi Jezsuita kollégiumra épült. Elhelyezkedésének köszönhetően a Hilton Budapest szobáiból és tereiből lélegzetelállító kilátás nyílik a Dunára, a hidakra, a Margitszigetre, a Parlamentre, a pesti belváros impozáns épületeire és a budai hegyekre. A Hilton Budapest Icon éttermében ötvöződik az innováció a tradícióval. Az Icon páratlan „Breakfast at Hilton” reggelijével, egyedülálló à la carte ebéd- és vacsoramenüvel, valamint fenséges hétvégi brunch-kínálatával várja vendégeit.

  Elérhetőség

  1014 Budapest, Hess András tér 1-3.
  +36 1 889 6600
  Módosítanál? Küldd el!

  Árkategória €€€€€

Hasonló helyek