Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Maverick Hostel & City Lodge

Hotelek és szállások - Hostelek / Apartmanok

A Maverick a belváros egyik legnívósabb apartman- és hostel-láncca. Az összes lakás és szoba modern dizájnnal, de a történelmi jelleget meghagyva lett felújítva és kialakítva. Ma már három különböző címen tudjuk igénybe venni a szolgáltatásaikat, keressétek a Maverick logót a Ferenciek terén, a Kazinczy utcában vagy a Belgrád rakparton!

 • Maverick City Lodge
  Fotó: Maverick City Lodge

  A Maverick City Lodge egy új építésű házban kapott helyet a történelmi Zsidó negyedben. A legfőbb látványosságok pár perces sétával megközelíthetőek és egy éjjel-nappali is található a szomszédban. A szobák minősége nagyon közel áll egy hotelben megszokotthoz, hiszen itt például saját fürdőszobás szobákban hajthatjuk álomra a fejünket. A két-, három- és négyágyas szobák mind jól felszereltek (modern, lapos tévé, légkondicionáló, ingyen Wi-Fi, tervezői dizájn bútorok, olvasólámpa, ingyenes zárható szekrények), így biztosan nem fogunk csalódni sem a vendéglátásban sem pedig a komfortban.

  Elérhetőség

  1075 Budapest, Kazinczy utca 24-26.
  +36 1 793 1605
  Módosítanál? Küldd el!

  Árkategória €€€€€

 • Maverick Apartments
  Fotó: Maverick Apartments

  A 7 különálló apartmanból 6 ugyanabban a történelmi épületben található, mint a Maverick Hostel. A 7. apartman néhány percre található innen, a Belgrád rakparton. A magas fokú komfort itt is jellemző, hiszen amellett, hogy egy teljesen felszerelt, modern lakást kapunk, az apartman gyönyörű panorámával rendelkezik a budai oldalra. Az apartmanok mérete 20 négyzetmétertől 80 négyzetméterig terjednek, így könnyedén el tudnak szállásolni akár 9 vendéget is egy lakásban.

  Elérhetőség

  1051 Budapest, Belgrád rakpart 27.
  Módosítanál? Küldd el!

  Árkategória €€€€€

 • Maverick Hostel
  Fotó: Maverick Hostel

  A Maverick Hostel egy teljesen felújított, a Habsburg-dinasztia által felépített épületben kínál maximum 5 ágyas szobákat. A látszólag luxuskörnyezet nem biztosítja az egyes hostelekben megszokott buli életérzést, mégis az esetleges zaj miatt előfordulhat, hogy a nyugodt alvás elmarad. A szálláshely a modern dizájn és a történelmi stílus tökéletes kombinációja. Ha egy szép szálláshelyet keresel elfogadható áron Budapest egy központi részén, ne keress tovább!


  Elérhetőség

  1052 Budapest, Ferenciek tere 2.
  +36 1 267 3166
  Módosítanál? Küldd el!

  Árkategória €€€€€

Hasonló helyek