Bemutató

Érdekes jelenségbe bukkanhat az, aki a Westend ételudvarán keres magának valamirevaló ebédet: kifogástalan rántott húsokat, krumplinudlit és mellé kedves kiszolgálást kap, ha a Séf Asztalához fordul be. A Salon Étteremből és a fine dining világából ismert Wolf András bisztrójában járunk, aki 2017 februárjában megbízható, házias ételeket honosított meg a népszerű bevásárlóközpontban.

Háromféle fogást kínálnak: rántott húst, extrém ízesítésű kolbászt és a nudlit. A húst csirkéből, sertésből és marhából is kérhetjük, több méretben, kétféle morzsával (gluténmentesen is!), mellé pedig tejfölös uborkasaláta-jellegű köretek járnak. Mindent mi válogathatunk össze, így kapunk a végén kézhez egy komplett tálat. Ez papírtálcán érkezik, ami cseppet sem zavaró, a főétel után gond nélkül rendeltünk még egy szilvalekvárral és mákkal nyakon öntött nudlit, amit mindenkinek nagyon ajánlunk.

Tipp: 2018 februárjában a Papp László Budapest Sportaréna is gazdagodott egy Séf Asztala gyorséttermmel, így rendezvénynapokon (kapunyitástól zárásig) már itt, a 120-as szektorral szemben is tudunk egy jót rántott húsozni.

Hasonló tartalmak