Keresés EN

A Móricz Zsigmond körtéri Krumpli. a street food ételek egyik legnagyobb kedvencét árulja, nem nehéz kitalálni: sült krumplit. De nem akármilyen sült krumplit lehet itt kapni: a krumpli magyar, a módszer pedig belga-holland. A Móricz Buda talán egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontja és átszállóhelye, sok az errefelé dolgozó, valamint a diák és egyetemista, így ha valakinek nincs sok ideje, de harapna valami finomat, akkor ez a burgonyalelő-pont kielégíti az igényeket. Ha több időnk van, végignézhetjük a készítés folyamatát is, ugyanis a sütés az orrunk előtt zajlik. Érdekesség, hogy a krumplik gépi felvágása után kétszer is kisütik a hasábokat: előbb van egy elősütés, majd, miután kihűlt a krumpli, újrasütik. Ettől lesz teljesen más ízű és állagű, mint például a mirelit vagy átlagos sült krumpli. A sima és édesburgonyához 9-féle szósz dukál, de ha többre vágyunk akkor kérhetünk hot dogot is, és különféle falatkákat (mozzarella, brokkoli és chicken nuggets), akár menüben is. A Krumpli.-ban az a jó, hogy bármely napszakban jövünk, frissen kapjuk az egyik legkedveltebb komfortételünket. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A